Оскаржено Оскарження блокування з вибаченням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Гру 2024
Дописи
203
Реакції
79
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Тарас Блак
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація UG Team та гравці Ukrainian GTA,
    Хочу щиро вибачитися за свою некоректну поведінку та образливі висловлювання, яких я допустився у грі. Я повністю усвідомлюю, що мої дії були неприйнятними й могли зачепити інших учасників спільноти. Це був емоційний і необдуманий вчинок, про який я щиро шкодую.
    Я поважаю правила проєкту та глибоко ціную вашу працю над підтримкою порядку, справедливості та позитивної атмосфери в грі. Ukrainian GTA — це більше, ніж просто розвага. Це місце, де я вкладав душу, розвивав персонажа, спілкувався з людьми та проживав унікальні історії. Саме тому мені надзвичайно важливо залишатися частиною цієї спільноти.
    Однак мушу також відверто зазначити одну обставину, яка, на жаль, суттєво вплинула на мій емоційний стан. Майже одразу після того, як мій персонаж склав повноваження Президента, Служба безпеки України (СБУ) почала постійно мене провокувати та затримувати без чітких підстав. У мене склалося враження, що ці дії були свідомими та цілеспрямованими.
    Затримання, постійна ігрова блокада з боку СБУ відбувались майже щодня. Це спричинило накопичення сильного стресу й психологічного тиску, внаслідок чого я, на жаль, не витримав і висловив емоції у неприйнятній формі.
    Я не намагаюсь виправдати свої дії , лише хочу пояснити, в якому стані це сталося. Це не звільняє мене від відповідальності, але, можливо, допоможе краще зрозуміти, чому я вчинив саме так, це мое перше блокування, я визнаю що був неправий.
    Прошу вас дати мені шанс виправитися. Я зроблю все можливе, аби подібне більше ніколи не повторилося. Обіцяю дотримуватися правил, з повагою ставитись до всіх учасників та уникати конфліктів, навіть у найскладніших ігрових ситуаціях.

Ще раз щиро вибачаюсь перед усією адміністрацією UG, перед гравцями, яких я міг зачепити, і перед спільнотою в цілому. Сподіваюся на розуміння та можливість повернутись до гри.
З повагою, Тарас Блак .​
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
5. Дата походження: 30.06.2025

Останнє редагування:

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
Однак мушу також відверто зазначити одну обставину, яка, на жаль, суттєво вплинула на мій емоційний стан. Майже одразу після того, як мій персонаж склав повноваження Президента, Служба безпеки України (СБУ) почала постійно мене провокувати та затримувати без чітких підстав. У мене склалося враження, що ці дії були свідомими та цілеспрямованими.
Шановний, кожен раз ви були у розшуку (орієнтуванні) як і на останньому відео, СБУ працює за оріентуваннями не тільки за Вами, прошу не накручувати собі "бигудей".
Також ващі щоденні приїзди до СБУ де ви відкривали вогонь в ГЗ СБУ також були зафіксовані за що ти також отримували покарання.
Ще раз щиро вибачаюсь перед усією адміністрацією UG, перед гравцями, яких я міг зачепити, і перед спільнотою в цілому. Сподіваюся на розуміння та можливість повернутись до гри.
Як гравець який є постраждалим у цій ситуації, я не можу Вас пробачити, тому що ви вже вибачались передо мною раніше, та це призвело до таких Ваших дій після вибачень. Як людина не бачу що ці вибачення є правдивими.

Та нажаль написати вибачення через ГПТ чат, ніяк не можуть бути щірими

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи вашу роботу на посаді лідера ВРУ вам буде скорочено термін блокування з 9 до 3 діб, проте, якщо у майбутньому ситуація повториться, покарання буде більш суворішим, дякую за розуміння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі