Оскаржено Оскарження блокування облікового запису створювати тікети//Telegram

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анастасія Хідеякі

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
109
Реакції
144
Бали
48
1. Сервер у діскорді:.....
2. Нікнейм теха:Єгор Бахмута
3. Особистий нікнейм (Discord):keller_keller0
4. Суть скарги: Доброго вечора! Я пишу вам, оскільки мій обліковий запис було заблоковано, і я хотіла б оскаржити це рішення. Моє повідомлення було жартівливим. На жаль, мій жарт, мабуть, був неправильно зрозумілий. Мій намір полягав виключно в тому, щоб підняти настрій оператору, з яким я спілкувалася, жартівливим повідомленням. Я щиро шкодую, якщо мої дії були сприйняті неправильно або здалися недоречними.Мої дії жодним чином не мали на меті когось образити чи порушити встановлені правила. Якщо я ненавмисно порушила будь-які положення, то прошу пояснити, у чому саме полягало порушення, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій. Це було ненавмисно, і я прошу вибачення, якщо мої слова комусь здалися недоречними.Прошу вас переглянути рішення про блокування та, за можливості, відновити доступ до мого облікового запису створювати тікети. Я готова бути уважнішою й не допускати ситуацій, які можуть призвести до подібних непорозумінь.
5. Доказ: (скриншот/відео): *тиць*
6. Дата походження: 06.01.2025.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Технічна підтримка не створена з метою розваг, а з метою надавати допомогу гравцям на вирішення потенційних проблем і консультування на їх запитання.

Ваше звернення у скарзі і дії в Telegram боті перед оператором не відповідають дійсності.
У операторів настрій є, дякую за Вашу турботу. Але Ви не пропонували підняти настрій, а як "зомбі" продовжували повторювали одне і теж саме, ігноруючи відкрито запитання від оператора. І це у Вашому доказі чітко відображено. Відповідно, оператор виконав дії згідно з внутрішнім регламентом технічної підтримки.

Також Ви отримали блокування з міркувань безпеки і протидії зловживання. І я бачу, що Ви звернулись як людина, а не робот.

Якщо Вам і підіймати настрій операторам — існує для цього людяність. Також слід Вам розуміти те, що створюючи звернення, за Вами ще очікують гравці, які дійсно потребують допомоги від Технічної підтримки, а не з метою штучного сповільнення роботи.

Розблокував можливість робити звернення. Сподіваюсь Вам зрозуміло.​

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі