Відмовлено Оскарження блокування основного Форумного акаунту та блокування в грі [На розгляд Керівника Ukraine GTA].

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
34
Бали
16
1731863125749.png

Нікнейм адміністратора: Romanv1ch-CP [Олег Романович]
Особистий нікнейм: Сережка Керамбит #46090
Суть скарги:

Шановний Керівник проекту Ukraine GTA,
Цим зверненням я хочу оскаржити блокування мого ігрового та форумного акаунтів, яке відбулося через звинувачення у "Зливі особистої інформації адміністратора". Я не здійснював жодних дій, які могли б призвести до розголошення або неправомірного використання інформації, яка є конфіденційною. Використання загальнодоступної фотографії не суперечить законам і правилам проекту, а також не завдає шкоди жодній із зацікавлених сторін.
Детально поясню свою позицію, щоб уникнути подальших непорозумінь.
1. Фотографія, використана мною як аватарка, була взята з публічного профілю соціальної мережі Instagram [З якого саме профілю вказувати не буду, проте можу надати вам особисто]. Відкритий доступ до неї дозволяє будь-якому користувачеві Інтернету переглядати, завантажувати й використовувати це зображення. Жодних обмежень чи попереджень про конфіденційність чи заборону використання цього фото не було зазначено на платформі, де воно розміщене.
2. Згідно з міжнародними стандартами та правилами багатьох Соціальних мереж (Instagram включно), конфіденційною вважається інформація, що не доступна широкому загалу без дозволів власника. Оскільки це фото було публічно оприлюднене, воно не підпадає під визначення конфіденційної інформації.
3. Ніякі права на конфіденційність не були порушені, адже зображення було використане в рамках публічної доступності без додаткових маніпуляцій.
4. Використання фото виключно як аватарки мого Твінк-Форумного акаунту (Який був створений для оскарження). Моє використання фотографії обмежувалося встановленням її як аватарки у форумному акаунті. Це було зроблено без будь-яких спроб образити чи поширити якусь іншу інформацію про Олега, зображену на фото! Також жодні коментарі, пости чи повідомлення, які могли б розцінюватися як "Злив інформації", з мого боку не публікувалися. Використання зображення було виключно в рамках оформлення мого акаунту.

4.1 Також раніше відбулась подібна ситуація з простим адміністратором. Я використав зображення з його Історії Telegram (Який також не закритий, та ситуації ідентичні] собі в Discord профіль користувача. Після чого отримав Перманентне блокування Discord каналів + Бан в грі на 50 днів за "Порушення правил UG 7.1). Після видачі покарання я написав ЗГА 04 серверу Віктору Миколайовичу з метою дізнатись причину цих покарань. На що отримав відповідь по типу "Ти на приколі, таке заборонено робити.". Хоча я написав та надав докази того, що фото відкрите (На мою думку аргументів які я написав Віктору в лс було достатньо).
5. Ваша Політика конфіденційності, доступна за посиланням (
Політика конфіденційності), регулює обробку конфіденційної інформації користувачів. У ній наголошується, що конфіденційна інформація – це дані, що отримані у приватному порядку, а не загальнодоступні матеріали. Мої дії жодним чином не виходили за межі дозволеного в рамках Політики конфіденційності. Використання публічного зображення не порушує вашої політики.

п. Сергій, рахую що слів зверху вистачає для зняття покарання. Також зауважу що на мою думку я вніс вклад в наш проект. Я неодноразово займав посади Лідерів/Заступників фракції (Фракції були активні) та модерації ваших Discord серверів. Також був на посту Адміністратора з 12.03.24 по 25.10.24. За цей час встиг зайняти посаду ЗГС держ. За час проведений на посаді ми спільно з ГС Держ робили все можливе з нашого боку для проекту. Тож рахую це також вкладом в розвиток проекту.
p.s Олег та Вітя, більше не маю мети повернутись на будь-які посади, чи просто повернутись щоб відігравати роль RP гравця. Просто рахую покарання ваше несправедливим.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик

Дата походження: 17.11.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, у причині видачі покарання не було жодного слова про конфіденційність. Причина блокування - поширення особистої інформації про адміністратора. В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі