Відмовлено Оскарження блокування серійника | Для керівника UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Дракс

Draks | 01 server
Реєстрування
9 Тра 2026
Дописи
14
Реакції
4
Бали
5
Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 3732
Нікнейм адміністратора: -

Суть скарги:
Я хочу щиро звернутися з вибаченням та проханням переглянути покарання. Повністю визнаю свою провину та розумію, що припустився серйозної помилки. Мені знайомий дав програму, яку я використав на 07 сервері для фарму внутрішньоігрових грошей. У той момент я не до кінця усвідомлював серйозність наслідків та не задумувався, наскільки це є порушенням правил сервера та несправедливим по відношенню до інших гравців.

Зараз, після ситуації, яка склалася, я багато переосмислив і зрозумів, що використання будь-якого стороннього програмного забезпечення, навіть якщо воно здається «безневинним» або використовується не для шкоди іншим гравцям, все одно є грубим порушенням правил сервера. Я повністю усвідомив, що своїми діями порушив чесний баланс гри та підвів довіру адміністрації.

Я не намагаюся виправдати себе або перекласти відповідальність на когось іншого. Так, програму мені дав знайомий, але рішення використати її прийняв саме я, тому повністю визнаю свою помилку та готовий понести відповідальність за свій вчинок. Мені дійсно соромно за те, що через власну необдуманість допустив таку ситуацію.

На даний момент я вже перебуваю в бані 14 днів, і за цей час повністю усвідомив серйозність свого порушення. Для мене це стало хорошим уроком. Я зрозумів, що чесна гра набагато важливіша, ніж будь-яка швидка вигода чи внутрішньоігрова валюта. Також усвідомив, що подібні дії шкодять атмосфері на сервері та іншим гравцям, адже правила існують для всіх однаково.

Я дійсно люблю GTA UA, витратив на сервер багато часу, сил та емоцій. Мені дуже прикро, що через одну дурну помилку все могло закінчитися саме так. За цей час я зробив висновки та зрозумів цінність чесної гри. Даю слово, що надалі гратиму виключно чесно, без будь-яких сторонніх програм, макросів чи спроб отримати перевагу нечесним шляхом.

Щиро прошу Керівника GTA UA дати мені ще один шанс та розглянути можливість розблокування серійного номера. Я повністю визнаю свою провину, щиро шкодую про свій вчинок та сподіваюся на розуміння. Готовий довести своїми подальшими діями, що подібне більше ніколи не повториться.

4. Доказ отриманого покарання: -

5. Дата порушення: 22.05.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Оскарження не можливе, оскільки вас ніхто не змушував цього робити.
Ви самостійно та добровольно встановили цю програму та використовували її для швидко заробітку в обхід RP систем, чим саме порушили правила Ukraine GTA.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі