Відмовлено Оскарження блокування серійника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2026
Дописи
22
Реакції
6
Бали
8
1.Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 3732
2.Нікнейм адміністратора: -

3.Суть звернення:
Щиро звертаюся з проханням переглянути моє покарання та дати мені ще один шанс. Повністю визнаю свою провину та не намагаюся виправдовувати свої дії. Я використав стороннє програмне забезпечення для фарму внутрішньоігрової валюти, чим грубо порушив правила сервера та принципи чесної гри.
На момент порушення я не усвідомлював усієї серйозності наслідків, однак після отриманого покарання переосмислив свою поведінку та зрозумів, наскільки неправильно вчинив. Минуло вже два місяці з моменту порушення, і за цей час я повністю усвідомив свою помилку. Ця ситуація стала для мене серйозним уроком.
Я не перекладаю відповідальність на інших. Незважаючи на те, що програму мені надав знайомий, рішення скористатися нею прийняв саме я, тому повністю відповідаю за свої дії.
Мені дійсно прикро, що через власну необдуманість я підвів довіру адміністрації та порушив чесний баланс гри. GTA UA є для мене важливим проєктом, у який я вклав багато часу та сил, тому щиро шкодую про свій вчинок.
Щиро прошу адміністрацію GTA UA розглянути можливість розблокування мого серійного номера. Даю слово, що надалі гратиму виключно чесно, без використання будь-яких сторонніх програм чи спроб отримати нечесну перевагу.
Сподіваюся на розуміння та дякую за приділений час.

4. Доказ отриманого покарання: -
5. Дата порушення: 22.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Вас було заблоковано за стороннє ПЗ. На жаль оскарження не можливе.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі