Розглянуто Оскарження блокування спілкування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Данилюк

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Алекс Данилюк
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: З чого все починалось, я продаю людині авто, вона попросила у мене заїхати на тюнінг та показати класс деталей. Я виїзджаю з БУ і пів моєї машини просто застряє в землі. Я пишу в адміністряцію коротко й чітко слово "Help" - що буквально з англ. мови переводиться як "Допоможіть" після чого адміністратор Рома Семеген, відповідає мені, що мені треба бути більш ввічливим до адміністрації, зачиняє скаргу після чого видає мені мут на 20 хв, допомогу я не отримав. Після чого мій клієнт пише теж в адміністрацію і тей же адміністратор допомагає нам. Я прошу видати покарання адміністратору за зневажливе ставлення до роботи, та попрошу виплатити мені компенсацію за цей казусний момент 500к віртів, через те що Я був кинутий без допомоги та в скрутному становищі, бо відтоді я не міг розмовляти з клієнтом.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:24/05/2026

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
298
Бали
108
Вітаю!
Адміністратор видав покарання вірно!

По оновленому Регламенту адміністратора та Загальним правилам:
4.12. При зверненні до репорту, гравець повинен дотримуватися наступних принципів. За недотримання цих принципів можуть бути застосовані покарання у вигляді муту.
- звернення в репорт має бути максимально інформативним та зрозумілим, інакше такий репорт може бути відмовленим без пояснення причини.

Тому, просимо в подальшому більш детально описувати ваше питання/проблему в репорт.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі