Відмовлено Оскарження блокування та видалення клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
40
Реакції
27
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм адміністратора: Адам
3. Суть скарги:
Оскарження блокування та видалення клану

Вітаю.

Я придбав клан за 2 000 000 ігрової валюти. На момент покупки в клані вже було 2 догани. Після цього я майже зняв одну з них.

Пізніше я випадково записав клан на битву за бізнес, оскільки хотів лише перевірити, як працює ця система. Після цього до мене телепортувався адміністратор Адам і запитав, на який саме бізнес я записався. Я одразу показав йому місце та нічого не приховував.

Наступного дня я отримав блокування на 6000 днів із причиною до видалення клану.

Прошу переглянути дану ситуацію, оскільки в моїх діях не було умислу порушувати правила чи отримувати будь-яку неправомірну перевагу. Я відкрито відповів адміністратору та не намагався приховати свої дії.

Також хочу зазначити, що я вклав у розвиток клану близько 14 000 000 ігрової валюти, тому таке покарання є для мене дуже суттєвим.

Прошу адміністрацію розглянути можливість оскарження блокування та переглянути рішення щодо видалення клану.

Дякую за розгляд звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/eabt8hwc24
5. Дата порушення: 23-24 Числа

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,476
Реакції
758
Бали
253
Вітаю

Відповідно до правил, якщо клан отримує 3/3 доган, він підлягає видаленню. Винятком є випадок, коли на балансі общака знаходиться не менше 100 000 000 грн - тоді, як правило, списується общак замість видалення клану.
У вашому випадку на балансі общака було 93 000 грн, що значно менше встановленого мінімуму. Тому підстав для застосування винятку не було.

Розумію, що вам прикро через вкладені кошти та те, що ви майже встигли зняти догани. Проте третя догана була отримана раніше, ніж попередні були зняті, а після досягнення 3/3 доган клан підлягає видаленню згідно з правилами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі