Дмитро Ковалеко
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Січ 2026
- Дописи
- 24
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Невідомо / Система (бан за чити на 06).
- Особистий нікнейм: Діма Бренд
- Суть скарги:
Шановна адміністрація 05 сервера! Хочу пояснити ситуацію чесно і без приховань. Так, колись давно я дійсно грав на 06 сервері з читами, за що і отримав там справедливе блокування. Після того випадку я повністю усвідомив свою помилку, видалив усі заборонені програми та назавжди перестав грати з ними.
Останнім часом я перейшов на ваш 05 сервер, де почав усе з чистого аркуша під ніком Діма Бренд. Тут я грав абсолютно чесно, розвивав акаунт і жодного разу нічого не порушував. Проте сьогодні мене заблокувало по серійному номеру комп'ютера через той самий старий бан на 06 сервері.
Я щиро розкаююся у своєму минулому вчинку на 06 сервері та прошу Головного адміністратора або його заступника на 05 сервері піти мені назустріч. Будь ласка, надайте мені шанс на амністію мого ПК («заліза»), щоб я міг продовжити свою чесну гру саме на вашому 05 сервері. Обіцяю, що більше ніколи не підведу проект. я в мене багато було акаунтів заблокано а коли мені адміни дали шанс я створив акі і у далив всі чіти грав і меені блокали багато акаунтів за обхід блокуваня тіпа не за чити і тоді я десь 1 місяць назад грав з читами на 06 але там зрау банили тіки зашов як мене заблокали всі аки я перестав грати в юкрейн гта неграв десь 3 тижня потім зайшов потипу я чіти давно удалив і зайшов на 05 бо на 05 немали банити за обхід блокуваня бо я там не грав і зашов створив все прошов вже трохи розвився в клан вступив і тут я йихав на шкоді до бункера клану і тут бан - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 26.05.2026