Розглянуто Оскарження блокування ♡

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
293
Реакції
255
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Веркут
  3. Суть скарги: Вітаю! 27.09.24 мені було заблоковано обліковий запис на 6000 днів через dupe.
    З моменту блокування минуло приблизно 3 тижні, і за цей час я багато переосмислив та повністю усвідомив свою провину. Щиро вибачаюся за те, що вчасно не повідомив про проблему, за яку отримав покарання. За рік гри на проєкті Ukraine GTA я дуже прив’язався до нього та приділяв багато часу. Мені дуже подобається грати на цьому сервері, і за рік він став для мене справді важливим.
    Протягом цього часу я займав різні посади, брав активну участь у житті 04 сервера, допомагав у різних сферах. Як гравець на посаді заступника лідера ЗСУ, а також на посаді адміністратора я старався допомагати проєкту та робити все можливе. Двічі перебував на посаді адміністратора і хочу подякувати ГА, ЗГА та загалом керівництву проєкту за таку можливість, адже для мене це був унікальний досвід, завдяки якому я багато чому навчився і піднімався кар’єрними сходами.
    Перебуваючи на посаді ЗГС Неоф разом із ГС Неоф ми внесли багато змін у роботу цієї сфери для комфортної гри на нашому сервері. Незважаючи на складну комунікацію з деякими гравцями, нам вдалося усунути непорозуміння та внести корективи в правила сервера, щоб вони були зручними для всіх.
    Я дуже шкодую про те, що сталося, і повністю визнаю свою помилку. Обіцяю більше не використовувати недоліки гри, а у випадку виявлення багів негайно повідомляти адміністрацію. Якщо виникне проблема, яка може серйозно зашкодити проєкту, я обов’язково одразу звернуся до старшої адміністрації – ГА або ЗГА.
    Мені дуже хочеться повернутися до гри, продовжити допомагати у розвитку проєкту та проводити час на улюбленому 04 сервері. Щиро прошу переглянути рішення щодо блокування та дати мені можливість повернутися.

З повагою, Дмитро Веркут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:09.11.24

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі