Зачинено Оскарження блокування Discord 02 сервері

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
55
Бали
31
1. Сервер у діскорді:02
2. Нікнейм теха:
3. Особистий нікнейм (Discord):sl.mkk
4. Суть скарги:
Добрий день, КТП/ЗКТП Discord 02! Я звертаюся до вас повторно з проханням розглянути моє оскарження щодо блокування мого акаунта. Мені вже відмовляли в трьох попередніх зверненнях, але хочу наголосити, що я визнаю свою помилку, яка призвела до конфліктної ситуації. Так, я справді поширив фотографію одного з колишніх адміністраторів. На момент публікації мною керували емоції, і я визнаю, що це було некоректно та порушило правила вашого серверу. Але хочу пояснити свою позицію: це сталося в результаті довготривалого конфлікту з цим адміністратором, і в мене не було мети нашкодити спільноті чи будь-кому іншому. З моменту блокування я зрозумів свої помилки та готовий прийняти умови для розблокування. Якщо ви вважаєте це необхідним, я видалю всі відповідні матеріали та утримаюся від подібних дій у майбутньому. Прошу вас переглянути це рішення ще раз, оскільки я зацікавлений у поверненні на сервер і хочу продовжувати брати участь у його житті з дотриманням усіх правил. Сподіваюся на ваше розуміння і готовий до подальшого діалогу.Я вже просидів в бані півтора місяці+,тому зрозумів свою помилку.
5. Доказ: (скриншот/відео):-
6. Дата походження:25.11.24

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Покарання видано вірно.
Ви принижуючим образом сливали конфіденційну інформацію про адміністратора, окрім цього ви також додатково прикріплювали його фото.

В оскарженні відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі