Зачинено Оскарження блокування // Server ТІЛЬКИ ДЛЯ КЕРІВНИКА UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Шміт

Поважний гравець
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
154
Реакції
178
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Олександр Шміт
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Я потребую доказів свого порушення, на основі правил UKRAINE GTA:
1.6. Відносини між гравцями та адміністрацією будуються на правоті адміністрації та презумпції невинності гравця. Іншими словами, гравець не може бути оголошений винним, доки його вина не доведена, але й адміністрація не видає покарання просто так, а діє виключно за правилами UKRAINE GTA та додатково за наявності, правилами серверу на якому перебуває адміністратор та грає гравець.
1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.
Я вимагаю доказів й апеляцію свого блокування, та повного доведення своєї провини!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): *Клик*
5. Дата порушення: 02.07.2026

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
162
Реакції
136
Бали
88
3. Суть скарги: Я потребую доказів свого порушення, на основі правил UKRAINE GTA:

Я вимагаю доказів й апеляцію свого блокування, та повного доведення своєї провини!
Підтримую!

Михайло Яцик

ℑ 𝔨𝔦𝔩𝔩𝔢𝔡 𝔢𝔳𝔢𝔯𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔤𝔬𝔱 𝔦𝔫
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
40
Реакції
44
Бали
23

Підтримую!

Дана Клуб

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
61
Реакції
106
Бали
78
1. Ваш нікнейм: Олександр Шміт​

Підтримую!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі