Відмовлено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Cемечка

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
56
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Оліка Вейсс
  2. Особистий нікнейм: Артем Семечка
  3. Суть скарги: Хочу поділитися з вами правдою і не приховувати нічого. Мій друг запропонував мені завантажити чіти, і я, не роздумуючи, погодився. Згодом, коли я ними не грав ні разу, вирішив, що краще їх видалити через пару годин їх скачування, щоб уникнути можливих неприємностей. Я видалив чіти, але коли запропонував зробити те саме моєму другу, він відмовився – це було його рішення.

Одного разу, коли ми з другом каталися на "Геліку", мене, як пасажира, відкинув Адміністратор Матео Алонсо. Я звернувся до Оліки Вейсс і розповів їй про ситуацію, що сталася. Вона порадила написати на форум. Я написав звернення на форум 13 серпня 2024 року о 23:00. На жаль, о 23:00 у нас мали вимкнути світло, що й сталося, тому перевірку перенесли на наступний день.

Я не хотів обманювати адміністрацію або приховувати правду, тому чесно розповів усе, як є. Після цього намагався зв'язатися з Олікою, щоб обговорити ситуацію, але вона заблокувала мене в Telegram і не відповідала на повідомлення в Discord. Це її вибір, і я його поважаю.

Прошу вас зрозуміти мене. Всі люди роблять помилки, і я усвідомлюю, що, скачавши чіти, міг наразитися на бан. Саме тому я їх видалив. Якби знав, де вони ще можуть бути, обов'язково видалив би їх звідусіль. Це моя улюблена гра, і я дуже хочу продовжити в неї грати.

Прошу Кріса Ханзо зв'язатися зі мною в Discord в особистих повідомленнях для обговорення цієї ситуації. Я ніколи не використовував чіти під час гри. Сподіваюся на ваше розуміння і прошу розблокувати мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.08.2024

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі