- Реєстрування
- 27 Жов 2023
- Дописи
- 1,057
- Реакції
- 5,179
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: ГА/ЗГА
- Особистий нікнейм: Евеліна Мартінс
- Суть скарги: Вітаю, звертаюся з проханням розглянути можливість зняття блокування, яке було отримане за порушення через використання Dupe.
Провівши приблизно 3 неділі я повністю усвідомила свою помилку та зрозуміла, у чому саме була неправа.
Працюючи в команді слідкуючого адміністратора, ГС/ЗГС неоф, я намагалась забезпечити цікаве та комфортне перебування в неофі як для слідкуючих так і для кланів.
На мою роботу не було критичних скарг, навпаки намагалась відповідати на звернення гравців одразу і впроваджувати нові заходи які подобались гравцям.Також хочу зазначити, що до посади адміністратора я працювала на посаді заступника лідера ЗМІ, де проявила активність і неодноразово отримувала винагороди за роботу.
Я усвідомлюю свою помилку і обіцяю надалі не використовувати ігрові недоліки. Навпаки, у випадку їх виявлення я повідомлятиму про це адміністрацію.Також хочу зазначити, що це моя перша помилка за весь час перебування на посаді, і загалом не було жодних серйозних порушень. Наприкінці цього звернення хочу ще раз вибачитись за свої дії та сподіваюсь на ваше розуміння та можливість оскаржити блокування. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:27.10.2024
Останнє редагування: