Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,057
Реакції
5,179
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: ГА/ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Евеліна Мартінс
  3. Суть скарги: Вітаю, звертаюся з проханням розглянути можливість зняття блокування, яке було отримане за порушення через використання Dupe.
    Провівши
    приблизно 3 неділі я повністю усвідомила свою помилку та зрозуміла, у чому саме була неправа.

Працюючи в команді слідкуючого адміністратора, ГС/ЗГС неоф, я намагалась забезпечити цікаве та комфортне перебування в неофі як для слідкуючих так і для кланів.
    На мою роботу не було критичних скарг, навпаки намагалась відповідати на звернення гравців одразу і впроваджувати нові заходи які подобались гравцям.Також хочу зазначити, що до посади адміністратора я працювала на посаді заступника лідера ЗМІ, де проявила активність і неодноразово отримувала винагороди за роботу.

Я усвідомлюю свою помилку і обіцяю надалі не використовувати ігрові недоліки. Навпаки, у випадку їх виявлення я повідомлятиму про це адміністрацію.Також хочу зазначити, що це моя перша помилка за весь час перебування на посаді, і загалом не було жодних серйозних порушень. Наприкінці цього звернення хочу ще раз вибачитись за свої дії та сподіваюсь на ваше розуміння та можливість оскаржити блокування.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1731103572938.png
  5. Дата походження:27.10.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі