Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Максим Касьянович
3. Суть скарги:

Привіт, Олег/Витя. З моменту зняття з посади адміністратора та отримання блокування за дюп пройшло вже приблизно 3 неділі та на протязі цього часу я усвідомив свою помилку та хочу повернутися на простори UKRAINE GTA.

На протязі гри на даному проєкті я займав безліч високих посад у державних організаціях та на посаді адміністратора.

Заступник ВРУ - 1,5 місяці
Лідер СБУ - 1,5 місяці
Заступник НПУ - 1 місяць
Адміністратор - майже 9 місяців
Заступник ГС Держ та ГС Держ - 5 місяців

Упродовж усього цього часу перебування на посаді адміністратора отримував дуже малу кількість дисциплінарних стягнень, а на посту ЗГС/ГС нарікань зі сторони Головної адміністрації зовсім не було. Навіть навпаки, були приємні слова для мене. На цій посаді я написав безліч нових правил, провів велику кількість масштабних ГРП(День Конституції,День повітряних сил України, День Незалежності України та безліч інших, які можна перелічувати ще дні два), були різні ситуації з гравцями/лідерами, які були для мене цікавими та які ми вирішували. Неймовірна кількість оновленнь правил або ж нововведень для лідерів та слідкуючих, розіграшів власних коштів та безліч іншого, котрого я зараз навіть не згадаю

Перебуваючи у блокуванні,маючи далі бажання допомагати та розвивати державні організації, надсилав у лс новому ГС Держ помилки лідерів та деякі моменти з форуму фракцій. Також, немаючи можливості зайти на сервер, мною було написано декілька ГРП, які на мою думку покращують рівень та знання державних організацій ,так як кожен гравець якій бере у ній участь, відіграє кожного разу різну RolePlay ситуацію та вчиться чомусь новому

ГРП «Тяга до грошей чи до фінансової свободи?»
ГРП «Благодійні гонки на благо казни»
ГРП «Викрадення головних осіб країни»
ГРП «Захоплення ВЧ»

У підсумку цього звернення хотів би ще раз вибачитися за свій вчинок який завдав невеличку шкоду серверу. У майбутньому не планую повертатися на посаду адміністратора, але можливо зʼявиться бажання зайняти пост Лідера.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі