Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Томмі Вінчестер
  2. Особистий нікнейм:Настюша Артемчук|57660
  3. Суть скарги:
  4. Доброго дня!
    Сьогодні мій друг скинув мені скріншот, де показано, що мій акаунт заблокований. Я навіть не заходив у гру, тому для мене це було повною
    несподіванкою. Хотів би зрозуміти, у чому причина блокування, адже мені не надходило жодних попереджень або пояснень.
    Також мені цікаво, де саме було порушення з мого боку, і чому рішення про бан було прийнято без жодного розгляду ситуації. Якщо є якась причина, я готовий обговорити це в голосовому зв’язку, щоб отримати повне роз’яснення.
    Як колишній адміністратор я завжди ставився з повагою до інших членів команди та гравців, і моя історія покарань підтверджує, що я ніколи не дозволяв собі образ чи неповаги до адміністрації. Дуже сподіваюся на конструктивний діалог і роз’яснення ситуації.
    Дякую за увагу!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  6. Дата походження:13.03.2025

Останнє редагування модератором:

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
Я нещодавно покинув цей сервер, а на іншому планував повернутись на посаду адміністратора. І саме в той момент, коли я мав намір повернутись на адмінку на іншому сервері, мені прилітає блокування на цьому сервері, хоча я навіть не заходив. Це виглядає дуже дивно, і я хочу розібратись, що стало причиною цього рішення.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
До того ж, буквально нещодавно я писав скаргу на цього адміністратора, і можливо, після цього на мене з'явилися якісь образи. Якщо це так, я готовий все обговорити і вирішити ситуацію мирним шляхом. Не хочеться, щоб така непорозуміння заважала моєму подальшому досвіду на проекті.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Образа була у соц.мережі тік-ток , що порушило правило 7.9

7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан

А саме, ваші слова у бік ГС Держ. - "о Томмі ******************************************чик"

Скорочу термін блокування до 7 діб, не порушуйте!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі