Відмовлено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Красавчик

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
37
Реакції
2
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:
2.Особистий нікнейм: Вася кравчик
3.Суть скарги:
Доброго дня, адміністраціє Ukraine GTA!

Хочу щиро вибачитись за порушення правил вашого чудового проєкту. Я визнаю, що використовував чіти — це було помилкою, за яку мені справді соромно. Зараз я повністю усвідомив, що зробив, і дуже жалкую про свій вчинок.

Чесно кажучи, я встановив чіти тільки з цікавості, щоб подивитись, як це працює. Їх мені дав друг, сказав: "спробуй, буде весело". На жаль, я піддався впливу, і це було неправильно. Я не виправдовуюсь, просто хочу пояснити, що не мав злих намірів чи бажання шкодити ком’юніті. Я справді награвся, як кажуть, і більше такого не повториться.

Я розумію, що використання стороннього софту строго заборонене, і це справедливе правило, яке захищає чесну гру для всіх. Мені дуже прикро, що я знехтував цим. Прошу пробачення у всієї адміністрації та гравців, яких міг зачепити своїми діями.

Мені щиро хочеться повернутись до гри, бо ваш проєкт — один із найкращих у своєму жанрі. Ukraine GTA має унікальну атмосферу, круту спільноту, і саме тут я хочу розвиватися як гравець. Це дійсно важливо для мене.

Будь ласка, дайте мені другий шанс. Я готовий дотримуватись усіх правил, поводитись чесно і довести, що можу бути гідним учасником спільноти.

З повагою і надією на розуміння,
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео
Вкладення

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Порушення критичне, оскарженню не підлягає.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі