Розглянуто Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
86
Реакції
58
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Кант
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Вейдер
  3. Суть скарги: Заблокували на 31 день(до 5.09.2025) за те що як я зрозумів образив адміністратора Марка Канта в соц. мережі Discord, а саме за висловлення як мені і вказав сам адміністратор: "ну ти пидар". Стосовно покарання, не дуже згодний але розумію висловленням міг образити адміністратора про те про те ми з ним добре розмовляли, шутили. Майже кожний день ми сиділи і розмовляли про щось в окремих войсах Discord, але в цей день все почалось з того шо я бачу як мені зняли роль клана в Discord 01 серверу, в той час у войсі був данний адміністратор Марк Кант, я у нього попросив повернути роль він сказав у мене нік не по формі. Потім я поставив все по формі, і тоді я був не дуже в настрої і у грубій формі написав адміністратору Марку Канту, після чого він відповів що дасть роль завтра, після я вже у грубій формі звернувся попросити роль зараз, і потім адміністратор Марк Кант почав писати що може дасти подарунок в грі і потім уточнив що це буде бан до 31дня, як я Марка Канта доволі довгий час знаю і він багато про подібне шутив я і на цей раз подумав що це шутка але виявилось правдою... Я дуже вибачаюся у своїх діях що саме я написав, у моїй голові це звучало у шуточній формі але адміністратор Марк Кант це не так зрозумів. Дуже прошу розбанити, або зменшити покарання так як це мій основний акаунт де є майно яке за ціі 31 день я можу втратити, обіцяю більше такого не повториться.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    5.Дата походження: 04.08.2025

photo_2025-08-05_10-13-25.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі