Буданов Бархатний
Sapiens dominabitur astris
- Реєстрування
- 10 Чер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 86
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Ріхтер Далін
- Особистий нікнейм: Буданов Бархатний#40234
- Суть скарги: Я вважаю, що покарання видано неправильно.
По-перше, правило 5.14 передбачає бан до 3-ьох днів, тому термін блокування 5 днів на мою думку не відповідає правилам гри.
По-друге, з мого боку не було грубих порушень за правилом 5.9 де передбачається мут до 140 хвилин або бан до 10-ти днів.5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів
Тому розцінювати ті порушення критичними та видати бан, на мою думку, не є правильним рішенням.5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
З мого боку не було грубих покарань протягом останнього часу і на форумі відсутні будь які скарги, що свідчить про мою адекватність та розуміння правил гри.
Також, можна зазначити, що моя поведінка була спровокована людиною, яка отримала покарння лише за 5.9 та 5.1, але про 5.10 не було сказано ні слова! Тому, я вважаю, що людина під ніком Сергій Грінка#97804 повинна отримати покарання за провокацію та неповажне ставлення, а саме, людина почала розмову за клавіатуру, що не можу купити її чи ще щось подібне, прошу це врахувати.
Також прошу вибачення за свою поведінку, це було спровоковано людиною, але я не заперечую свої порушення правил гри, дякую за розуміння.5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
P.S. також не хотілось би втрачати свій прогрес в хелловінському івенті)
Дякую за витрачений час на розгляд моєї скарги, сподіваюсь, що мені змінять або полегшать покарання до муту. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга на мене
- Дата походження: 30.10.2025