Відмовлено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Бер 2026
Дописи
14
Реакції
5
Бали
8
Скарга на адміністратора: Андрій Федорченко
• Нікнейм: Джо Голдберг
• Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
• Суть скарги: Прохання про перегляд терміну блокування та його скорочення/зняття.
• Опис ситуації:
• Мене було заблоковано на 47 днів за порушення правила 5.13.
• Я повністю визнаю свою провину у порушенні пунктів 5.13 (Образа адміністрації) та 5.14 (Згадка родичів). Мої дії були помилковими, і я усвідомив свою неправоту.
• Проте, згідно з правилами сервера:
• Пункт 5.13 передбачає бан від 7 днів.
• Пункт 5.14 передбачає бан до 3 днів.
• Навіть за сукупності цих порушень, термін у 47 днів виглядає занадто суворим та таким, що значно перевищує стандартні нормативи.
• Прохання: З огляду на моє визнання провини та перше подібне порушення, прошу старшу адміністрацію виявити лояльність: зняти блокування або скоротити його термін до 10 днів (7 днів за 5.13 + 3 дні за 5.14), що відповідатиме
• Дата порушення: 13.03.2026

Вкладення

• IMG_2575.jpeg
    IMG_2575.jpeg
    90.3 Кб · Перегляди: 19

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Джо Голдберг.

Вас було заблоковано на 47 днів за порушення правила 5.13 — образа адміністрації, а саме образа рідних адміністратора. Цитувати Ваші слова я не буду через їхній неприйнятний характер.

Зазначу, що у даній ситуації це була саме пряма образа, а не проста згадка, як Ви намагаєтесь подати у своїй скарзі.

Враховуючи Ваші вибачення, я категорично проти повного розблокування, однак не заперечую проти можливого скорочення терміну блокування до 42 днів.

Усі докази з мого боку будуть передані Головній Адміністрації. Очікуйте остаточного рішення

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі