В очікуванні Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Воробей

Активний
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
69
Реакції
54
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Даня Воробей 6561
2. Нікнейм адміністратора: Артем Бандерівський
3. Суть скарги: Мене заблокували за Порушення правил неоф. орг. 3.8. на 5 днів Скарга
Все почалося з того, що Руслан Кущирг разом зі своїм другом Павлом Карим почали ламати мою машину на фермі. Павло був на автобусі та почав ДБШити мою машину. Коли я це побачив, то викинув Руслана з авто. Після цього Павло вийшов з автобуса і почав стріляти в мене, через що я його вбив.
Після цього Руслан поїхав, але потім знову сів в машину та почав за допомогою багу від'їжджати. Після цього я взяв його в стяжки. І вже після цього Руслан почав записувати ситуацію. Тому, наскільки я розумію, на записі може не бути того або запис обрізана, що відбувалося до цього моменту.
Я визнаю, що зі свого боку порушив правила. Просто в той момент я був на емоціях через те, що мені ламали машину і заважали працювати на фермі, тому неправильно відреагував на ситуацію. Розумію свою помилку і надалі буду уважніше ставитися до таких моментів. Також хочу зазначити, що це моє перше таке порушення. Прошу зменшити термін блокування.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1787391298901.png
5. Дата порушення: 21.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі