Відмовлено Оскарження буну.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
80
Реакції
78
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
  2. Особистий нікнейм: Дімітріус Цезарь
  3. Суть скарги:Доброго дня шановний адміністратор я би хотів оскаржити мое покарання так як важаю його занадто суровим,по цьому відео мене покарали
    ,але пані Діана Келлер яка розглядала дане відео дала покарання однобоко тобто невидала покарання всім учасникам та поруникам,0.24(Сашко Кобаль#52093 Оск.гравця з іншого клану без причіни).0.44(Андрій Кобаль#76956,викидання с закритоі машини тобто багаюз без причіни).0.50(Сашко Кобаль#52091(Оск.мене особисто та провокація).1.11(Грубий мат,оск).1.24(Оск. на основі язикового бареру тобто у нас вільна країна і ми маемо права розмовляти на тій мові на якій нам зручно.І на разі я не для того захишяв свою країну щоб мені якась необразована людина вказувала мені що робити та як мені висловлюватись).1.41(Андрій Кобаль#76956 Викидання з машини без причини,неадекватність в діях).1.53(Оск.погрози розправою).і Все це разом масові порушення,провокаціі та не адекватні дії з боку клану КОТИКИ.Умене е відео яке було знято напередодні тобто за декілька хвилин до попереднього відео
    на ньму видно тіж самі провокаціі від клану КОТИКИ прошу адекватно покарати порушників:Макс Власюк#65420(Провокац) Сергій Мопед#48059(ДМ.ЗЗ) Там ще перебували такі гравці с клану котики яки провокували мене та моіх соклановців на те щоб виманити нас зеленої зони:Олексій Довбуш#2750,Марыя Котик#124449,Евгеній Лутший#137005,Назар Золото#387 клан Sains,я розумію що на відео якому я вам надав є з моеї сторони неадекватні висловлювання а ле це було на імоціях і це не припустимо я за це щіро вибачяюсь і я не вякому разі нехотів образити якімось чином рідних та близьких цього гравця із чераз щіро вибачаюсь і надалі буду себе здержувати в своіх діях,дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 25.07.2023

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Не побачив порушення від адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі