Відмовлено Оскарження/быстрое расмотрение/ онли для Ксении

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
129
Реакції
92
Бали
33
1. Рейчел Мерсси
2. Тимур Волков
3. Откинул меня на 15 дней в бан за оскорбление администрации, администратор во время деморгана стоял, я подбежал и стал его бить, он меня взял за фризил и я стоял на месте, после чего я с игроками общался у вип чате на сколько долго с такой администрацией просидят люди на этом сервере, после чего я написал, ричезе и волков клоуны. Из-за очень давней личной не приязни ко мне волков взял меня откинул на 15 дней, хотя за абсолютно оскорбления матами администрации мне давали мут 120+ минут, а волков остался с этой не приязню ко мне и забанил на 15 дней, прошу перевыдачу мута и беседы с волковым по поводу на столько жестких мер наказания.
4.

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
309
Реакції
157
Бали
103
Вітаю!

Після розгляду вашого оскарження було прийнято рішення відмовити в його задоволенні.
Адміністратор виніс даний вердикт з огляду на вашу значну історію покарань та неодноразові порушення правил в минулому. При розгляді оскаржень враховується не лише поточне порушення, а й загальна історія акаунта та ставлення гравця до правил серверу.
Зважаючи на вищезазначене, підстав для перегляду або пом’якшення покарання не виявлено.

В оскарженні вам відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі