Відмовлено Оскарження варна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

xzdnkx

Новий гравець
Реєстрування
28 Лип 2023
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
2.Особистий нікнейм: Уилл Смит
Суть скарги: Мені дали варн за збив анімації,якшо дивитись откат даної людини то так,але якщо дивитись відео з моєї сторони,то видно що мій персонаж,не встає самостійно а крутиться на місці, 00:14 видно шо я кручюсь на місці,00:22 знову персонаж лежить,якби я збив анімаці для того щоб скоріше встати,то я б оказався на тому ж самому місці як це є зазвичай,але через те що персонаж був заглючений,я йшов лежачи,потім використав знов анімацію,шоб встати,0:33 така ж ситуація,з тайм коду 00:40 чітко видно повну ситуацію,яка відвувалась і перед тим,00:55 також,і це відбулося до поки мене не вбили.Я тут не зовсім винен,це був баг гри,і я не знав інших варіантів як встати.Прошу зняти мені варн,та пояснити як в наступний раз діяти в данній ситуації.До того ж покарати людину за провокації на ДМ+ДМ 33 тайм код 1:30 ID 46
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 22.08.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Покарання видано вірно, навіть на вашому доказі видно, що ви "збивали" анімацію. Коли Ви падаєте - нічого робити не потрібно, персонаж сам встане через деякий час, не треба нічого "збивати". Не бачу порушень з боку адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі