Розглянуто Оскарження варну | Давид Мирний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
26
Реакції
23
Бали
12
1. Ваш нікнейм: Джоні Каряка
2. Нікнейм адміністратора: Давид Мирний | Подача скарги від Вікторії Медвідь
3. Суть скарги:
ОСКАРЖЕННЯ СКАРГИ ВІКТОРІЇ МЕДВІДЬ

Прошу переглянути дану скаргу та звернути увагу на всі обставини ситуації.

По-перше, я не міг однозначно зрозуміти, що саме мене намагалися зупинити, оскільки не почув чіткої вимоги про зупинку та не чув сирени. Також не пам'ятаю, щоб у мій бік були подані належні попередження через мегафон.

Прошу запросити повний фрапс у співробітників та перевірити, чи дійсно були подані всі необхідні попередження про зупинку та чи були вони адресовані саме мені.

Також я не впевнений, що на наданих матеріалах дійсно зображений саме я. Прошу перевірити оригінальний фрапс, а не окремі фотографії або скріншоти, оскільки без повного відеозапису неможливо повноцінно встановити обставини ситуації. Не виключаю можливість того, що надані матеріали могли бути змінені або відредаговані, тому прошу перевірити їхню достовірність.

Окремо прошу перевірити, чи було саме три попередження про вимогу зупинки перед відкриттям вогню по мені, якщо це передбачено правилами. Прошу встановити час кожного попередження та наявність відповідної вимоги через мегафон.

У той момент мене покликала мама, через що я відволікся. Після цього я планував запустити стрім та просто продовжити грати. У мене не було наміру навмисно ігнорувати співробітників або уникати зупинки.

Прошу не робити висновки лише на підставі окремих скріншотів, а запросити повний оригінальний фрапс у всіх учасників ситуації та після цього об'єктивно розглянути скаргу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1786964302702.png

5. Дата порушення: 16.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,195
Реакції
1,953
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Після перегляду повного відео зі сторони працівників МВС порушень виявлено не було, оскільки з вами проводили процесуальні дії і ви просто тікали від них, а у кінці зайши до інтер'єру.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі