Відмовлено Оскарження варну для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
613
Реакції
898
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Кримський
  3. Суть скарги: Вітаю, я не згоден з відповіддю на скаргу тому що там людина мене зняла з мене кайданки пілся чого я вийшов це не рахуєтьться що послапвам ЗГА - "Перегляньте відео у двох скаргах, вони різні, так само і різні ситуації, за першу ситуацію ви отримали джайл так як вже були під арештом в ДКВС, за другу ситуацію ви вийшли з гри у кайданках під час арешту, за це ви отримали варн після" хоча я не виходив під час кайданок а після того як гравець зняв кайданки тоді я вийшов
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
  5. Дата походження: 01.09.2024

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Вітаю, так як скарга також стосується мене надам вам коротку та чітку відповідь. Як можна побачити на моїх відеодоказах, я чітко сказав, що прикував вас до перил, а другу кайданку залишив на вас. Але ви чомусь вирішили, що я зняв їх з вас. Також хочу зауважити що від вас обман адміністрації тому що на доказах видно як я з вами постійно розмовляв а ви вийшли з гри. Очікуйте вердикт ГА.

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, незважаючи на те , що кайданки з вас було знято , РП ситуація на цьому не закінчилась, тому покарання видано вірно. З думкою ЗГА згідний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі