Відмовлено Оскарження (вибачення) /Для ГА/Керівника "переподача"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
60
Реакції
48
Бали
23
1.Вся адміністрація проекту ❤️‍🔥
2. Авторитет Наливайко#6769020
3.

Доброго дня всій адміністрації.
Пишу це звернення, як останню спробу достукатися. Можливо, мої слова вже не мають ваги після того, що сталося. Можливо, я втратив право бути частиною проєкту. Але попри все — прошу вас вислухати.
Я не заперечую: справді використовував стороннє ПЗ, і це була моя найбільша помилка. Вперше мене заблокували на 02 сервері — і я мав би вже тоді зробити висновки. Але я виявився слабким, безвідповідальним, повторив ту ж саму помилку — і отримав друге, повноцінне блокування. Я не звинувачую нікого, крім себе.
Пройшло вже понад два місяці з моменту блокування, і щодня я згадую про цю гру. Скільки спогадів, скільки емоцій, знайомств, теплих моментів… І попри біль і сором — я досі не можу змусити себе видалити її. Вона занадто багато значить. Це не просто гра. Це частина мого життя.
Мені щиро соромно. Я шкодую про свій вчинок більше, ніж можу передати словами. Я розчарував не тільки вас, а й самого себе. Тепер я благаю — дайте мені хоч крихту шансу. Я не прошу повного прощення. Не прошу забути. Лише — дозволити виправитися. Готовий пройти будь-які перевірки, жити під пильним наглядом, аби тільки знову мати змогу бути частиною того, що я так люблю.
Окремо хочу вибачитися перед Олегом Галицьким і всією адміністрацією. Я не уявляв, що мій безглуздий вчинок спричинить такий результат. Але тепер, озираючись назад, я повністю усвідомив, що втратив.
Прошу вас — не як гравець, не як персонаж, а як людина. Дайте мені шанс почати з чистого аркуша. Я не прошу легкої дороги. Тільки можливості йти нею.
4. Тик(Використовую старий скріншот, через те що перевстатовлював віндоус, та пише вхід з невідомого пристрою, в разі схвалення амністії звернусь до тех.підтримки)
5. 11.05.24
З повагою та надією Авторитет Наливайко, в разі відмови все розумію, та завчасно дякую❤️‍🩹

P.S.
Коментар для Олега Галицьго: я перше отримав покарання на 02 не на 06, дякую

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ознайомившись з вашими покараннями, на жаль, на основному акаунті ви отримали довічне блокування за невиконання умов після домовленості та обман на 50+ мільйонів, злив грошей також використання стороннього ПЗ.
Також це було помічено на інших серверах тому в оскаржені змушені відмовити.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі