Відмовлено Оскарження (вибачення) /Для ГА/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
60
Реакції
48
Бали
23
  1. Вся адміністрація проекту ❤️‍🔥
  2. Авторитет Наливайко#6769020
Доброго дня всій адміністрації.
Пишу це звернення, як останню спробу достукатися. Можливо, мої слова вже не мають ваги після того, що сталося. Можливо, я втратив право бути частиною проєкту. Але попри все — прошу вас вислухати.
Я не заперечую: справді використовував стороннє ПЗ, і це була моя найбільша помилка. Вперше мене заблокували на 02 сервері — і я мав би вже тоді зробити висновки. Але я виявився слабким, безвідповідальним, повторив ту ж саму помилку — і отримав друге, повноцінне блокування. Я не звинувачую нікого, крім себе.
Пройшло вже понад два місяці з моменту блокування, і щодня я згадую про цю гру. Скільки спогадів, скільки емоцій, знайомств, теплих моментів… І попри біль і сором — я досі не можу змусити себе видалити її. Вона занадто багато значить. Це не просто гра. Це частина мого життя.
Мені щиро соромно. Я шкодую про свій вчинок більше, ніж можу передати словами. Я розчарував не тільки вас, а й самого себе. Тепер я благаю — дайте мені хоч крихту шансу. Я не прошу повного прощення. Не прошу забути. Лише — дозволити виправитися. Готовий пройти будь-які перевірки, жити під пильним наглядом, аби тільки знову мати змогу бути частиною того, що я так люблю.
Окремо хочу вибачитися перед Олегом Галицьким і всією адміністрацією. Я не уявляв, що мій безглуздий вчинок спричинить такий результат. Але тепер, озираючись назад, я повністю усвідомив, що втратив.
Прошу вас — не як гравець, не як персонаж, а як людина. Дайте мені шанс почати з чистого аркуша. Я не прошу легкої дороги. Тільки можливості йти нею.
  1. Тик(Використовую старий скріншот, через те що перевстатовлював віндоус, та пише вхід з невідомого пристрою, в разі схвалення амністії звернусь до тех.підтримки)
  2. 12.04.25

З повагою та надією Авторитет Наливайко, в разі відмови все розумію, та завчасно дякую❤️‍🩹

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Відмовлено в оскарженні блокування.
Спершу оскаржіть на 06 сервері за використання стороннього ПЗ.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі