Відмовлено Оскарження (вибачення) /Для ГА/Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
60
Реакції
48
Бали
23
  1. Вся адміністрація проекту ❤️‍🔥
  2. Кірілл Наливайко

Доброго дня, шановна адміністраціє.
Звертаюся до вас з останньою надією і щирим каяттям. Можливо, я вже втратив шанс на повернення, але попри все хочу пояснити свою ситуацію.

Вперше я використав стороннє ПЗ на 06 сервері — не з якоюсь серйозною метою, а просто "для розваги", щоб поубивати всіх і розвіятись. Тоді я не усвідомлював, що ця дурниця стане початком кінця. Це було імпульсивно, необдумано, безвідповідально. Потім, на іншому сервері, я допустив ту ж саму помилку — і отримав остаточний бан.

Зараз я розумію: це не було “розвагою”. Це була зневага до праці адміністрації, до інших гравців, до правил. Я глибоко жалкую про це. Мені дуже соромно.

Вже понад два місяці я в бані, і цей час змусив мене переосмислити дуже багато речей. Гра, яку я сприймав легковажно, виявилася набагато важливішою. Я досі не можу змусити себе її видалити — занадто багато пов’язано з нею: знайомства, моменти, спогади. І саме тому мені так боляче — бо я сам усе зруйнував.

Я прошу — дайте мені хоч мінімальний шанс. Я готовий пройти будь-які перевірки, бути під контролем, відповідати за кожен свій крок. Я не прошу просто “відпустити” — я прошу дозволити мені довести, що змінився.

Окремо хочу щиро вибачитися перед Олегом Галицьким та усією адміністрацією. Вашу працю, ваш проєкт, я знехтував своїм вчинком, і мені щиро соромно.

Прошу, дайте мені шанс. Навіть якщо це буде останнє попередження — я цінуватиму його більше, ніж будь-коли.

З повагою та щирим каяттям,
Наливайко

1. Тик
  2. 12.04.25
    P.S. Відправив сюди ГА 02 серверу

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Переглянувши вашу історію, ми виявили неодноразове використання стороннього ПЗ як на 06 сервері, так і на інших.
За вашими словами, ви робили це заради розваги, але, очевидно, після першого блокування ви висновків не зробили.

Враховуючи повторність порушення, не бачу сенсу надавати вам шанс.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі