Кирилл Наливайко
Активний
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 60
- Реакції
- 48
- Бали
- 23
- Вся адміністрація проекту ❤️🔥
- Кірілл Наливайко
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Звертаюся до вас з останньою надією і щирим каяттям. Можливо, я вже втратив шанс на повернення, але попри все хочу пояснити свою ситуацію.
Вперше я використав стороннє ПЗ на 06 сервері — не з якоюсь серйозною метою, а просто "для розваги", щоб поубивати всіх і розвіятись. Тоді я не усвідомлював, що ця дурниця стане початком кінця. Це було імпульсивно, необдумано, безвідповідально. Потім, на іншому сервері, я допустив ту ж саму помилку — і отримав остаточний бан.
Зараз я розумію: це не було “розвагою”. Це була зневага до праці адміністрації, до інших гравців, до правил. Я глибоко жалкую про це. Мені дуже соромно.
Вже понад два місяці я в бані, і цей час змусив мене переосмислити дуже багато речей. Гра, яку я сприймав легковажно, виявилася набагато важливішою. Я досі не можу змусити себе її видалити — занадто багато пов’язано з нею: знайомства, моменти, спогади. І саме тому мені так боляче — бо я сам усе зруйнував.
Я прошу — дайте мені хоч мінімальний шанс. Я готовий пройти будь-які перевірки, бути під контролем, відповідати за кожен свій крок. Я не прошу просто “відпустити” — я прошу дозволити мені довести, що змінився.
Окремо хочу щиро вибачитися перед Олегом Галицьким та усією адміністрацією. Вашу працю, ваш проєкт, я знехтував своїм вчинком, і мені щиро соромно.
Прошу, дайте мені шанс. Навіть якщо це буде останнє попередження — я цінуватиму його більше, ніж будь-коли.
З повагою та щирим каяттям,
Наливайко
- Тик
- 12.04.25
P.S. Відправив сюди ГА 02 серверу