Відмовлено Оскарження виговору Адміністратора Кіллуа Золдік Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

maksikforte

Козак
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
10
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Кіллуа Золдік
Особистий нікнейм:Макс Хома
Суть скарги: Добрий день заблокували мене по причині Non Rp Шахрайство я так розумію за ось цю скаргу хочу дізнатися де там був обман як що я приїхав до азс зняти кошти з банкомата щоб купити каністру коли я підійшов до банкомата він виключив відкат хотя після цього ми не можемо взнати чи я йому передав чи ні хочу дізнатися чи це обман чи ні по моєму це не караєця так як я не лівнув - не викинув з машини і не втік а просто купити хотів каністру а він офнув фрапс по логіці це ж не мої проблеми те шо він
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео обману Скрін

Кирюшка Партизан

чіназес саунтре
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
151
Реакції
125
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Кіллуа Золдік
Особистий нікнейм:Макс Хома
Суть скарги: Добрий день заблокували мене по причині Non Rp Шахрайство я так розумію за ось цю скаргу хочу дізнатися де там був обман як що я приїхав до азс зняти кошти з банкомата щоб купити каністру коли я підійшов до банкомата він виключив відкат хотя після цього ми не можемо взнати чи я йому передав чи ні хочу дізнатися чи це обман чи ні по моєму це не караєця так як я не лівнув - не викинув з машини і не втік а просто купити хотів каністру а він офнув фрапс по логіці це ж не мої проблеми те шо він
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео обману Скрін
Ахахаххаха вчора висирав нас в дс,а сьогодні вже в бані)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі