Відмовлено Оскарження видалення акаунта 61219 | Виключно для ГА або Спец.адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2026
Дописи
22
Реакції
6
Бали
8
  1. Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 61219
  2. Нікнейм адміністратора: -
  3. Суть скарги: Прошу переглянути рішення щодо видалення мого акаунта на сервері 01. Мій акаунт було видалено за нібито використання стороннього ПЗ, однак хочу звернути увагу на важливий момент — фактичне використання, як я вже зазначав, відбувалося на сервері 07, де мій акаунт досі залишається активним (ID 3732).
У мене виникла незрозуміла ситуація: на сервері 01, де я маю понад 4000 годин гри, був донат, багаторічний прогрес, з моменту оновлення 1.2 я активно грав, пам’ятаю старі локації, карту та багато історії сервера, також займав керівні посади. Попри це, саме цей акаунт був повністю видалений, хоча на ньому не використовувалось стороннє ПЗ.
Водночас на сервері 07, де я використовував стороннє ПЗ лише для полегшення фарму на роботі панелей і без впливу на PvP чи інших гравців, акаунт залишився активним.
Я не намагався отримати перевагу над іншими гравцями або порушити баланс гри — це була моя помилка в розумінні правил, за яку я щиро шкодую.
Прошу пояснити цю невідповідність у прийнятому рішенні та, за можливості, переглянути блокування акаунта на сервері 01. Також прошу розглянути можливість повернення акаунта з урахуванням мого довгого активного прогресу та історії на сервері.

Готовий надалі повністю дотримуватися правил проєкту та виправити свою помилку
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): додаю скриншот автопарку.
IMG_0711.jpeg

5.Дата порушення: 23.06.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
930
Реакції
349
Бали
123
Вітаю

Вам вже багато разів надавали відповідь, щоб ви очікували на амністію.
Якщо ви продовжите флудити темами, можете отримати бан форуму.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі