Відмовлено Оскарження видалення акаунту//Керівнику та тех підтримці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деніс Барбара

Оператор Тех.Підтримки| Східна Україна 03
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
76
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:напевно зо Савочкін, точно не знаю хто видалив акаунт
  2. Особистий нікнейм: Денис Нетков 18890
  3. Суть скарги: мені видалили акаунт так я провинен в цьому але я так сильно вибачався клявся всім тільки чим міг, цей акаунт був мое життя, я в цей акаунт вложив багато свого часу я в цей акаунт вложив серце, я все одно вибачаюсь перед всіми, також пишу вибачення для вас всіх, я ніколи не хотів нанести шкоди ні гравцям ні серверу, мене змусила людина зайти с читом тим що зільє мене та предложила велику суму грошей яку не виплатила, тим що я хотів зайти не насес би шкоди, я ніколи цьому проекту не хотів наносити шкоди і не хочу,я благаю вас повернути акаунт я доя вас можу на колінах благати повернути акаунт будь ласочка в цьому акаунті моя душа, серце я вважаю я провинився але на мій розсуд людям потрібно давати другий шанс все виправити дуже, дуже вас прошу повернути можу на коліна встати але просто благаю, звязок зв мною telegram-denis_homich на яку пошту треба поставити акаунт [email protected]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 18 листопада 2023 року

Вкладення

• IMG_1743.png
    IMG_1743.png
    421 Кб · Перегляди: 77
Останнє редагування:

Валерія Хармоні

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,004
Реакції
202
Бали
148
Аккаунт відновленню не підлягає. Створюйте новий аккаунт та починайте гру спочатку. Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі