Розглянуто | Оскарження видалення клану та блокування |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
428
Реакції
524
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Ронні Рівер 317

2. Нікнейм адміністратора: ГА,ГС Неоф

3. Суть скарги:
Прошу розглянути оскарження щодо видалення клану та переглянути всю ситуацію в цілому.

На момент інциденту у нас було 2 догани за багоюз (від лідера та модератора). Після цього ГС Неоф зняла одну догану за 150 балів — ці бали були списані, і догану офіційно прибрали. Однак згодом повідомлення про зняття догани було видалено без пояснення причин.

Далі була видана ще одна догана через мій бан за образи. Таким чином, фактично виходить 2 активні догани, а не 3.

Також хочу звернути увагу на ситуацію з гравцем ID 326. У нього була заборона на ловлю “криш”, проте під час сльоту він не намагався її ловити — він лише захищав мене від інших гравців, які порушували правила (ДМ). На відео-доказі чітко видно, що він не здійснював спроб захоплення. Незважаючи на це, його було забанено за скаргою, і при цьому клану видали догану, хоча фактичного порушення не було.

Адміністрація стверджує, що у нас 3 догани:
1 — за багоюз від лідера
2 і 3 — за образи від модератора

Я визнаю свій бан за образи, однак вважаю несправедливим отримання одразу двох доган за це. На мою думку, одна з доган була видана без достатніх підстав. У першому випадку серйозних образ не було — максимум це тягне на мут. У другій скарзі відео починається вже з конфлікту, без повного контексту ситуації.

Окремо хочу додати, що сервер нещодавно відкрився, і ми активно граємо, розвиваємо клан, набираємо нових гравців, беремо участь в аукціонах та конкуруємо за бізнеси. Ми вкладаємо багато часу та зусиль у розвиток клану, і його видалення через спірні моменти виглядає надто суворим рішенням.
Вважаю, що:

* одна з доган за образи є необґрунтованою;
* догана за ситуацію з гравцем 326 була видана помилково;
* видалення повідомлення про зняття догани потребує пояснення;
* у підсумку кількість доган була визначена неправильно, що і призвело до видалення клану.

Щиро прошу переглянути всі докази, об’єктивно оцінити ситуацію та скасувати необґрунтовані догани, а також розглянути можливість відновлення клану.

Окремо хочу зазначити, що сервер відкрився відносно нещодавно, і наш клан лише почав активно розвиватися. Ми вкладали багато часу в його розвиток, набір гравців та участь у різних активностях.

Тому виглядає несправедливо, що на такому ранньому етапі існування сервера клан уже був видалений через спірні та неоднозначні моменти. Просимо врахувати це під час перегляду рішення.

Також, якщо можливо, прошу обговорити цю ситуацію в голосовому каналі для більш детального та чесного розгляду всіх моментів.

Дякую за увагу та сподіваюся на справедливе рішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -

5. Дата порушення: 28.04.2026

Майте бога у сердці.

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,672
Реакції
557
Бали
253
Вітаю.
Термін очікування (КД) на зняття догани становить 5 днів.
Перші дві догани були видані вам 23.04.2026 о 16:08, відповідно можливість їх зняття наставала 28.04.2026 о 16:08.
У зв’язку з цим рішення про дострокове зняття догани було скасовано, а з адміністратором проведено роз’яснювальну бесіду.

Ситуація щодо гравця ID 326 не підлягає розгляду з вашого боку, оскільки звернення оформлено від третьої особи. Сам гравець вже отримав відповідь на свою скаргу.

Кількість виданих доган:
1 догана
2 догана
3 догана
4 догана
5 догана

Списання коштів із кланового рахунку неможливе, оскільки його баланс становить 100к. У зв’язку з цим було прийнято рішення про видалення клану.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі