Розглянуто Оскарження виданного покарання адміністратором

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
Ваш нікнейм: Іван Самтакий 92988
Ім'я Адміністратора: Андрій берлінов 105735
Суть скарги: я у неділю зібравшись з своїм кланом поїхав на вч та у той же день на мене гравець що відбивав рейд подав скаргу яку розглянули та відхилили, вжн сьогодні вечері мене відкидають за ту саму скаргу (скрін я прикріпив ) але на відео що подав той гравець чітко видно що я не порушував правил оскільки я переносив ящик що взяв з їх складу, оскільки я переносив ящик зброя що була у мене в руках пропала рівно до того моменту поки я не поклав ящик в авто, далі зброя з'явилась у мене в руках та я продовжив стриляти для того щоб продовжувати рейд, в відео що подав гравець також чітко видно що я не порушував механік гри та не багоюзив оскільки розібравши подібну рп ситуацію зброю і ящик я ніяк не міг нести одночасно в двох руках оскільки вони важкі та громіздкі тому у даній скарзі я скаржусь на гравця що подав на мене скаргу за незнання рп та механік гри також частково на адміна що відкинув мене аж через 3 дні після першого розгляду скарги, можливо я сказав щось не так за що вибачаюсь (скрін прикріпив)

IMG_20260114_232739.jpgScreenshot_2026-01-14-23-10-10-050_com.android.chrome.jpg

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Ви отримали покарання згідно пункту правил нападу на ВЧ 2.4.
Навіть коли ви взяли ящик в руки і до цього у вас була зброя у руках, вона у вас залишиться.
Тобто ви спеціально сховали її, та саме за це були покарані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі