Розглянуто Оскарження виданного покарання адміністратором

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
33
Реакції
12
Бали
13
Ваш нікнейм: Іван Самтакий 92988
Ім'я Адміністратора: Андрій берлінов 105735
Суть скарги: я у неділю зібравшись з своїм кланом поїхав на вч та у той же день на мене гравець що відбивав рейд подав скаргу яку розглянули та відхилили, вжн сьогодні вечері мене відкидають за ту саму скаргу (скрін я прикріпив ) але на відео що подав той гравець чітко видно що я не порушував правил оскільки я переносив ящик що взяв з їх складу, оскільки я переносив ящик зброя що була у мене в руках пропала рівно до того моменту поки я не поклав ящик в авто, далі зброя з'явилась у мене в руках та я продовжив стриляти для того щоб продовжувати рейд, в відео що подав гравець також чітко видно що я не порушував механік гри та не багоюзив оскільки розібравши подібну рп ситуацію зброю і ящик я ніяк не міг нести одночасно в двох руках оскільки вони важкі та громіздкі тому у даній скарзі я скаржусь на гравця що подав на мене скаргу за незнання рп та механік гри також частково на адміна що відкинув мене аж через 3 дні після першого розгляду скарги, можливо я сказав щось не так за що вибачаюсь (скрін прикріпив)

IMG_20260114_232739.jpgScreenshot_2026-01-14-23-10-10-050_com.android.chrome.jpg

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,005
Бали
253
Вітаю!

Ви отримали покарання згідно пункту правил нападу на ВЧ 2.4.
Навіть коли ви взяли ящик в руки і до цього у вас була зброя у руках, вона у вас залишиться.
Тобто ви спеціально сховали її, та саме за це були покарані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі