Відмовлено Оскарження виключно Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алах Тюбикович

Поважний гравець
Реєстрування
18 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
168
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Васіліч Овналкаш,Петрович Патужний
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Шановна Адміністрація! Прошу розглянути моє оскарження бану. Я щиро вибачаюся за свої дії та повністю визнаю свою провину. За ці 10 місяців, які я перебуваю в бані, я багато разів обдумав ситуацію, зрозумів свою помилку та зробив для себе серйозні висновки. Я усвідомив, що порушення правил було неправильним, і щиро шкодую про свій вчинок. За цей час я зрозумів, наскільки мені подобається грати на сервері, і дуже сумую за можливістю повернутися та знову проводити час у грі. На жаль, амністія не дійшла до нашого сервера, тому я досі не маю можливості грати. Саме тому звертаюся до вас із проханням дати мені ще один шанс. Обіцяю, що більше ніколи не повторю подібної помилки, завжди дотримуватимусь правил сервера, поважатиму адміністрацію та інших гравців. Прошу повірити, що я дійсно усвідомив свої дії та змінив своє ставлення. Буду дуже вдячний, якщо ви дасте мені можливість повернутися на сервер і довести своїми вчинками, що я зробив правильні висновки. Дякую за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:06.07.26

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,207
Реакції
5,078
Бали
253
Вітаю!

Бачу масові порушення на усіх серверах, на жаль оскаржити в найближчий час не можемо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі