Андре Морріс💎
L ЗМІ | 03 сервер
- Реєстрування
- 20 Січ 2025
- Дописи
- 103
- Реакції
- 183
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Паша Котик
- Особистий нікнейм: Андре Морріс
- Суть скарги: Хочу звернутись до вас з приводу ситуації, яка склалась щодо мого зняття з посади "Модератора". На жаль, мене зняли з цієї посади без жодного чіткого та аргументованого пояснення. Рішення було прийнято без попереднього обговорення або навіть спроби з’ясувати обставини мого поведінки, що я вважаю неприязним і несправедливим.
Так, дійсно, були моменти, коли я проявляв деяку токсичність у спілкуванні, але ці випадки були одиничними і не порушували правил комунікації до такої міри, щоб це могло стати причиною мого зняття. Я отримав догану за певні порушення, визнав свою помилку і після цього змирився з наслідками. Мені здавалося, що це питання було врегульоване і я продовжив виконувати свої обов'язки на посаді. Але потім без попередження мене викликає в голосовий зв'язок КА Паша Котик і повідомляє, що мене зняли через те, що я сказав фразу: "Ян, ти зробив геніальний мув". Це не була образа чи щось негативне, навпаки, . Як з'ясувалося пізніше, Ян не був ображений цією фразою, і йому вона навіть сподобалась. Тому мені стало незрозуміло, чому це стало причиною мого зняття.
Також мені зазначали, що я надто часто "МКшу" людей. Я визнаю, що в певних ситуаціях це справді має місце. Однак є один важливий нюанс: таке трапляється виключно тоді, коли я сам стаю об'єктом подібної поведінки з боку інших адміністраторів . Я ніколи не починаю конфлікти першим і завжди намагаюсь уникати токсичності у спілкуванні з людьми, з якими не маю близьких стосунків або взагалі не спілкуюсь. Якщо хтось ставить мене в подібні умови або починає першим проявляти агресію, я іноді можу відповісти у такій же манері, але не вважаю це за порушення, адже це лише відповідь на дії інших.
Я маю тверде переконання, що ситуація, коли мене зняли з посади без вагомих та обґрунтованих причин, абсолютно несправедлива. Я завжди намагався працювати чесно і відповідально, виконуючи свої обов'язки, і навіть більше того — постійно перевищував норми та стандарти, які ставились переді мною. Зважаючи на це, мені здається, що таке рішення є не зовсім виправданим.
Я звертаюсь до вас з проханням переглянути це рішення і відновити мене на посаді "Модератора".Я обіцяю переглянути своє ставлення до колег та почати більше фільтрувати те що я кажу, аби довести свою відданість роботі та не втратити довіру керівництва ще раз. Цей випадок став для мене уроком, і я готовий вжити всі необхідні заходи, щоб подібне більше не повторювалось. Я розумію, що інколи перебільшував у своїх реакціях, але ніколи не дозволяв собі переходити межу допустимого.
Дуже прошу вас дати мені другий шанс.
Сподіваюсь на об'єктивний розгляд моєї ситуації та на розуміння з вашого боку. Я готовий до конструктивного діалогу, якщо це буде необхідно, для того, щоб знайти найкраще рішення для всіх сторін. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження:07.04.2025
Останнє редагування: