Розглянуто Оскарження відмови допуску до обзвону// Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Калина

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
137
Реакції
76
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Слідкуючі ЦО
  2. Особистий нікнейм:Макс Калина
  3. Суть скарги:Пане Іване, по можливості прошу надати відповідь якомога швидше, наголошу. по можливості. Вітаю. Отже, ситуація така, після того, як я подав на генерала ДСНС, 08/02/2024р. о 18:46, на вечір через особисті справи не зміг бути на скликанні цо, та не було можливості попередити, про що був повідомлений згс цо Ткач після. Потім о 21:01 мене викликають в дс слідкуючі, де починають задавати питання, в тому числі й те, на яке відповідь від мене вже отримав раніше згс цо. Після цього, буквально через 25 хвилин, о 21:26 мене знімають із посади зама лідера ДСНС, як мене повідомили , знято за ''За нешанобливе ставлення до адміністрації, та не виконання своїх обов’язків ''. Гаразд, проїхали. Сьогодні закрили заявки на лідера ДСНС. де мені відмова, через недовіру від адміністрації. Так, як ще 7 днів не пройшло, я маю право апелювати це несправедливе покарання, тому докази мого порушення, якщо вони звісно є, мають бути у слідкуючих. Дуже прошу вас із ними ознайомитися та особисто переконатися в тому, що в моїй поведінці не було нешанобливого ставлення. За 3 місяці мого стоянні на посаді зам. лідера порушень статуту ДСНС тай взагалі критичних порушень серверу чи інших правил в мене небуло, звісно, я не святий, і вкожного є певні грішкі, однак такого, щоби була шкода проєкту, чи навіть адміністрації, то не має, протягом трьох місяців, кожного тижня був звіт. у якому значна кількість роботи, в середьому в день 2-3 набори і тут мене звільняють за невиконання службових обов'язків в тому числі. За 3 місяці, я був дуже активним гравцем на 02 сервері, в середньому мій онлайн складав 2-3 безкоштовних рулеток на сайті, а це на хвилинку 6-9 годин, як гадаєте, які були в мене емоції після цього? Звісно, не позитивні. Щодо нешанобливого ставлення, прошу слідкуючих, які на хвилинку, простояли на лідерці та замці 1-2 місяця, надати Вам ці докази, адже за весь час я ні разу не висловився в образливій формі щодо цих осіб, хоча привід був, також не вжив ні разу ненормативну лексикущодо них чи під час нашого спілкування, однак отримую таке покарання. Також. якщо вже не є можливим поновлення мене на посаду полковника ДСНС, то прошу хоча б допустити мене до обзвону, бо я вважаю, що це абсурд, і такі дії шкодять проєкту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Звільнення, відмова на обзвон
  5. Дата походження:13,02,2024

З повагою Макс Калина.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Слідкуюча адміністрація понесла покарання за нешанобливе ставлення до гравців.

Також вас було допущено на кандидатуру Генерала ДСНС.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі