Розглянуто Оскарження відмови

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Chekushka

Козак
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
20
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Саня Чєкушка
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
3. Суть скарги: Прошу переглянути рішення адміністратора щодо моїх скарг, оскільки вважаю відмову необґрунтованою. У своїй скарзі я надав відеодоказ, на якому видно саму ситуацію, дії гравця та його реакцію під час взаємодії. Так, на записі не записався мій мікрофон через технічну проблему з налаштуваннями запису, однак по контексту відео, поведінці гравця, його відповідях та розвитку ситуації зрозуміло, що я діяв адекватно та в межах правил. Відсутність моєї голосової доріжки не спростовує самого факту порушення з боку гравця, якщо це порушення чітко видно на відео. Прошу врахувати не лише технічний недолік запису, а й загальний контекст ситуації, який підтверджується доказами. Вважаю, що адміністратор формально відмовив у скарзі, не давши належної оцінки діям гравця на відео та наявному контексту. Прошу переглянути рішення адміністратора щодо моєї скарги. Повторно оцінити надані докази з урахуванням повного контексту ситуації. У разі виявлення помилки — скасувати відмову та розглянути скарги повторно. Надати роз’яснення, чому відео не може бути прийняте як доказ, якщо порушення гравця видно без необхідності чути мій мікрофон. Якщо порушники посилаються на відсутність мого мікрофона як на головний аргумент, прошу адміністрацію зобов’язати їх надати власний фрапс із повним звуком. Якщо такого фрапсу немає, то їхні твердження про нібито неправильні дії з мого боку є лише словами без доказів. З повагою, Саня Чєкушка
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 23.05.2026, 25.05.2026

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
777
Реакції
557
Бали
153
Вітаю
Вихід з гри під час RP рахується коли у вас є взаємодія з гравцем якого ви затримуєте,на ваших доказ не чути що ви кажите до гравця та немає взаємодії
Скарга розглянута вірно
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі