- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги: Ще раз вітаю, п. Сергій. Прочитавши вашу коротку відповідь, залишились додаткові логічні питання. Так ось, давайте перейдемо до вашої відповіді. Ви вказуєте, що оскарження неможливе, з причини що на вашу думку це критичне порушення. Добре, давайте тоді розберемо трішки інші ситуації та прийдемо до висновку, яке це порушення. Хочу взяти до уваги 3 ситуації, з ЧСП та ЧСА.
Починаємо, Марія Веркут (на даний момент Ст.Модератор 04 сервера). Дану людину було занесено до ЧСП та ЧСА за корупцію на посаді, описувати ситуацію не буду, бо ви її прекрасно знаєте. Головне запитання, яке лишається з цієї ситуації, наступне: 16.04.2024 дану людину було занесено до ЧСП та ЧСА, далі, в той же день вона подала оскарження, їй відмовили, розумію, правильно, також так думаю що за 1 день ЧСП не можна зняти. Через 5 днів від неї поступає ще одне оскарження та його схвалюють, спираючись на що, не зрозуміло. Згідно вашій логіці, п. Сергій, якщо ви не в змозі зняти мені обмеження через практично як 2 місяці та хочу зауважити, обмеження тільки на зайняття посади адміністратора, то і їй ви не повинні були знімати за місяць ЧСП та ЧСА, хочу замітити, це 2 обмеження. Тобто, вже беремо до уваги 1-ий фактор, що ЧСП було знято за умовно неділю. Через місяць, дана особа подає оскарження на ЧСА, перебуваючи на посаді заступника, не вважаю, що через місяць можна зняти усі обмеження, ЧСП та ЧСА, якось цікаво виглядає. Мені здається, цими діями ви знецінюєте посаду адміністратора та так здається, що людина може критично порушити правила та залишитися без наказаною.
Переходимо далі, Павло Макиха (на даний момент Модератор 04 сервера). Ідентична ситуація як з Марією Веркут, 16.04.2024 був занесений до ЧСП та ЧСА за корупцію на посаді. Тут довго писати не буду. 22.04.2024 подає оскарження на ЧСП, люди місяцями не можуть зняти ЧСП а тут і йому схвалюють ЧСП за 6 днів перебування в ньому. Якщо не помиляюсь, дана особа просто покинула проєкт та не грала на ньому після зняття ЧСП. Оскарження на ЧСА він подає 01.06.2024, його теж схвалюють, згідно чого, також не зрозуміло. Тобто, 2 обмеження було знято за 1 місяць та 2 неділі.
Йдемо далі, Мартін Тейлор. Занесено до ЧСП та ЧСА було 11.04.2024. Перше оскарження було подано 17.04.2024, воно було відмовлено. А далі вже 20.04.2024 йому було знято ЧСП та скорочено бан до 31 дня, що могло змінитись за 3 дні? Така ж сама, цікава ситуація, за 9 днів зняти ЧСП, але дивлячись на те, що був виданий ще бан, добре, можна зрозуміти. Наступне, ЧСА зняли 31.05.2024, одне запитання залишається, на все оскарження, чому усім згадавшим вище людям було знято ЧСП та ЧСА за менше чим 2 місяця, порушення були дуже критичні, дивлячись на моє порушення та зрівнявши його з іншими, я маю повне право згідно вашої логіки отримати оскарження та надіюсь, що ви зрозумієте ситуацію. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження: 01.08.2024 видано ЧСА 26.09.2024