Відмовлено Оскарження віртів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tima_q123

Козак
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
34
Реакції
7
Бали
163
1мій особистий нік нікнейм Софія Чудо
2нікнейм адміністратора Ярослав Свиридов
3суть скарги доброго дня це уже 10раз пишу скаргу та уже прошло 3місяці я рахую ці дні я овечок в сні я хочу сказати що я за ці три місцяці я подумав там я виправився і зрозумів що я не той без гри. З грою те літо буде найцікавіше а це ні будь ласка я знаю що ви можете невірити але будь ласка вислухайте я дуже хочу попросити вибачення перед всіма гравцями. Та спільнотою гта укр я прошу вас розблокувати мені акаунт на виправлення я буду чесним відкритим та ви можете спостерігати за мною я даю честь ніколи незабути гта укр дякую я урочиствено говорю що я більше небуду ображати проект на емоціях обманювати купувати вірти також продавати але 1 я така людина яка може зробити і все виправити та я ніколи неграв з чітами це я вам клянусь а вірити чи ні вам я думаю люди виправляються та я буду дуже вдячний можете спостерігати за мною зо я роблю можу пройти перевірки моказати переписки мені навіть недавно писали купляеш вірти я сказав я більше такой фігньою незаймаюсь якщо вірите
4докази https://ibb.co/DPFTxKSv
5дата походження 26.08.2026
Хочу просто свою новину скзаати до мене бабуся їде з закордону я її дуже довго чикав та хто хоче щоб мені зменшили бан або розбанили поставте рякції дякую кожному

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,327
Реакції
2,022
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі