Івангай Дмитрович20
Козак
- Реєстрування
- 27 Тра 2026
- Дописи
- 6
- Реакції
- 16
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Івангай Дмитрович
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Морріс
3. Суть скарги:
Добрий вечір, шановна адміністраціє.
Мене заблокували на 6000 днів за причиною «чити», хоча насправді я ніколи не використовував чити чи сторонні програми під час гри. Те, що я писав про чити, було звичайним жартом і не означало, що я дійсно ними користувався.
Прошу переглянути моє блокування, оскільки вважаю його несправедливим. Якщо адміністрація має докази того, що я використовував чити, будь ласка, надайте їх (відео, логи або інші підтвердження), щоб я міг ознайомитися з ними. Готовий пояснити будь-які моменти, які викликали підозру. Сподіваюся на об'єктивний перегляд ситуації та можливість зняти блокування.
Дякую за розуміння та сподіваюся на справедливе рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 17.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Морріс
3. Суть скарги:
Добрий вечір, шановна адміністраціє.
Мене заблокували на 6000 днів за причиною «чити», хоча насправді я ніколи не використовував чити чи сторонні програми під час гри. Те, що я писав про чити, було звичайним жартом і не означало, що я дійсно ними користувався.
Прошу переглянути моє блокування, оскільки вважаю його несправедливим. Якщо адміністрація має докази того, що я використовував чити, будь ласка, надайте їх (відео, логи або інші підтвердження), щоб я міг ознайомитися з ними. Готовий пояснити будь-які моменти, які викликали підозру. Сподіваюся на об'єктивний перегляд ситуації та можливість зняти блокування.
Дякую за розуміння та сподіваюся на справедливе рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 17.06.2026