Відмовлено Оскарження деморгану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
67
Реакції
27
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Кравців
  2. Особистий нікнейм: Наразій Климюк
  3. Суть скарги: Мене вбили потім я вбив людину, але чомусь мене посадили в деморган за ДМ, а люнині нічого. Прошу в поставити в деморган тих хто виноватий а не мене і дати попередження адміністратору
  4. Доказ видачі покарання (відео): Посля цього я Приїхав і вбив його.
  5. Дата походження: 17.09 13:46

Максим Кравців ꑭ

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
696
Реакції
1,526
Бали
153
Вітаю шановний гравець.
З приводу скарги на мене , не бачу ніяких помилок від себе , так як ви в любому випадку скоїли порушення правил серверу:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Ось сама видача
[2024-09-17 13:48:00] Адміністратор Максим Кравців посадив гравця Наразій Климюк на 60 причина: DM
.

Розумію , що гравець вас перед тим таранив та вбив дивлячись на вашу фіксацію , але на жаль в цей час я не слідкував за вами й не зафіксував порушення . Якщо така ситуація склалась , ви не повинні після закінчення кд на RK
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин).
приїжати та вбивати гравця у відповідь , так як від вас це також буде вважатись порушенням. Потрібно було просто написати скаргу на гравця й після її розгляду гравець отримав би покарання. Дякую за увагу.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА.

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
67
Реакції
27
Бали
31
Відповідь на ДМ, ДМ-мом не рахується можу найти багато прикладів тут на форумі де на відео людина відповідає на ДМ і їй за це нічого не буде. 2. Я по ньому почав ще раньше стриляти але він від мене втікав мінут 4-5 є докази, так що це РК. Якщо ви не бачили всієї ситуації то або витяніть з деморгану або треба було спитати мене що сталось, + я звертався до вас через репорт, у відповідь адміністрація написала щоб я пішов на форум. Я тут!

Назар Катана

᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
67
Реакції
27
Бали
31
Якщо це РК то РК а не ДМ. Там сроки різні. Люна сама напала а в кінці я в деморгані а він ні, + не правильно виданне покарання

UPD (щоб не спамити) Таке відчуття що вам платять за те що ви видаєте покарання, бо я не можу пояснити чому вам б тільки когось замутити, забанити ітд, пофіг що без доказів, без розбирання ситуації головне покарати.

UPD 2.0 Давайте випустіть з деморгана або знижте срок і закривайте тему.

Останнє редагування:

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністратора та саму скаргу, виношу вердикт: з вердиктом адміністратора згоден!
Ви можете написати на гравця, який вас за ДМил скаргу!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі