Відмовлено Оскарження деморгану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Жов 2022
Дописи
49
Реакції
20
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Гетьман
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Маккалістер
  3. Суть скарги:
  4. Отримав покарання у вигляді Деморгану з причиною "Non-RP Drive" від адміністратора Богдана Гетьмана. Жодного РП порушення з мого боку не було. Нікого не підрізав, не тікав, не створював аварійних ситуацій.Просто їхав із пошкодженими колесами.

Поліція прострелила мені шини, і я хотів просто об'їхати кортеж НПУ і тд... За це мені видали Деморган, просто через сам факт того, що "в тебе були прострелені колеса" — без будь-яких дій з мого боку, які справді можна було б вважати нон-РП.

Це не просто дивне рішення — це відверте зловживання адмін-панеллю.
    Складається враження, що Богдан Гетьман навіть не розуміє базових принципів РП і правил Серверу, бо карати за ситуацію, яку сам гравець не контролює — це вже щось на межі абсурду.

Прошу переглянути це покарання, адже:
    • Я не порушував жодного пункту правил;
    • Ситуація виникла виключно через дії поліції, а не мої;
    • Адміністратор виніс рішення на пустому місці, базуючись не на фактах, а на власному переконанні, яке суперечить логіці та правилам.
      Прошу переглянути доцільність перебування пана Гетьмана в адмінскладі, бо така поведінка — це мінус до репутації всього сервера.
    • Також хочу компенсацію .
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/phVJwksJ/9e35423a
  6. Дата походження: 02.08.2025

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,627
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт: Покарання видано вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі