Відмовлено Оскарження / для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Тоні Хоффман
  2. Особистий нікнейм: Єва Ангел
  3. Суть скарги: Доброго вечора, шановний Керівник В.Савочкін я гравець 03 серверу який отримав бан за чіт(и) на перевірці. Я визнаю що не обдумавши свої дії вирішив його скачати та спробувати його заінжектити на вашом проекті після спроби він в мене не запустився і я його видалити але не повністю. коли пройшов тиждень після скачування чіта мене викликали на перевірку чітів а саме Спец.Адмін Тоні Хоффман, перевіряючим був ЗГА/02 серверу Артем Скакун, Слідкуючим за перевіркою був Керівник проекту Владислав Савочкін, ГА/03 Ярослав Рибальченко. На перевірці мене знайшли чіти енжиті, взломж**и, ви напишите "Покарання видано вірно" Я згоден що покарання видано вірно але як я писав в мене чіт не заінжектився, якщо переглянути відкат моєї перевірки можна помітити що я запускав чіт на Ukraine GTA після 1 хвилини я вийшов з гри.я не наносив ущерб серверу, я не наносив ніяку шкоду гравцям/адміністрації, в мене не були забанені твінки за чіти, на мене не були скарги на форумі по причині чіт. Дорога Адміністрація зрозумійте мене і дайте другий шанс я дуже хочу грати на вашом чудовом українськом проекті. я обіцяю вам що більше не буде такої ситуації. якщо в оскарженні буде схвалено будь ласка скоротіть срок бану або обновліть мені аккаунт я буду готовий грати з самого початку. З чітом енжиті мене не було ніякої спроби накрутити гроші, передати швидко зброю і т.д.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 15.09.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі