Арбітраж Тюбикович
Отаман
- Реєстрування
- 23 Кві 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 27
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора: Мортон Острозький
- Особистий нікнейм: Ден Вайріс
- Суть скарги: Вітаю! Віктор Миколайович,я відсидів в бані 2 дні за ці дні я зрозумів свою провинну і хочу вибачитись перед гравцем за скоєне Я розумію наскільки серйозне правило я порушив,просто сталася неприємна ситуація з гравцем він не перший раз мене провокує і намагається вивести із себе. Я досить часто можу зірватись з полу слова тому що мені не приємно коли мене задівають,я повністю розумію що не треба було вестись на провокації від гравця і треба було просто промовчати та написати скаргу... Також хочу додати що в першій поданій скарзі від гравця було подано обрізане відео тільки з моїм порушенням,тобто можливо що він хотів ввести в оману адміністрацію,прикріпляю посилання тик на скаргу в якій йому відмовив Мортон Острозький та сказав переподати тому що відео-доказ в його скарзі був обрізаний. Не дивлячись на все це я ще раз хочу сказати що я повністю розумію свою провинну та вибачаюсь за свої слова. Я вже дуже хочу зайти до гри та пограти,обіцяю тримати себе в руках та не порушувати правила UG. Надіюсь,на ваше розуміння
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:09.08.25

Останнє редагування: