Оскаржено Оскарження | для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Кві 2025
Дописи
5
Реакції
27
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Мортон Острозький
  2. Особистий нікнейм: Ден Вайріс
  3. Суть скарги: Вітаю! Віктор Миколайович,я відсидів в бані 2 дні за ці дні я зрозумів свою провинну і хочу вибачитись перед гравцем за скоєне Я розумію наскільки серйозне правило я порушив,просто сталася неприємна ситуація з гравцем він не перший раз мене провокує і намагається вивести із себе. Я досить часто можу зірватись з полу слова тому що мені не приємно коли мене задівають,я повністю розумію що не треба було вестись на провокації від гравця і треба було просто промовчати та написати скаргу... Також хочу додати що в першій поданій скарзі від гравця було подано обрізане відео тільки з моїм порушенням,тобто можливо що він хотів ввести в оману адміністрацію,прикріпляю посилання тик на скаргу в якій йому відмовив Мортон Острозький та сказав переподати тому що відео-доказ в його скарзі був обрізаний. Не дивлячись на все це я ще раз хочу сказати що я повністю розумію свою провинну та вибачаюсь за свої слова. Я вже дуже хочу зайти до гри та пограти,обіцяю тримати себе в руках та не порушувати правила UG. Надіюсь,на ваше розуміння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:09.08.25

2257D07A-0EB6-490D-AC02-79D667C0C0E3.jpg

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
я зрозумів свою провинну і хочу вибачитись перед гравцем за скоєне
Вітаю, бачу це перше ваше покарання за образу рідних, сподіваюсь останнє, підемо вам на зустріч, покарання було знято враховуючи відбуття частини терміну у блокуванні, у випадку рецедиву блокування на 31 добу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі