Відмовлено Оскарження для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Петро Олівець
  2. Особистий нікнейм: 38245
  3. Суть скарги: Я раніше ніколи не була помічена в обмані адміністрації. В мене навіть покарань за провокацію майже не було. На відкатах гравця по цій скарзі, від мене образ не було, це чітко чути. Він від себе прибрав звук, а на моїх відкатах чути, що він в цей час ображає і мене, і гравців. Також з його боку обрізаний початок, де по чату видно, що він перший почав ображати. Я включала фрапс лише коли була така змога, через технічні можливості - це робити не завжди вдається. Втім на деяких відео, де є обрізка, не грає роль до ситуації, там була конфіденційна інформація. В разі чого повні відкати можу показати окремо.
Я перепрошую за таку ситуацію. Раніше ніколи не отримувала блокування. Висновки з даної ситуації зроблю та в майбутньому таких ситуацій не повториться. Прошу переглянути дане рішення.​
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): сама скарга
5. Дата походження:12.09.2025​

Останнє редагування модератором:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Прошу зауважити що цей гравець ще весною кидав на мене скаргу за образу в тому випадку вона вивела мене на емоції за що я отримав бан на 3 дні , в цьому випадку не вийшло спровокувати мене щоб я сказав щось таке за що б отримав бан саме за не хороші слова можете подивитися навпряму я її не оскав не посилав на... , те що вона гарно розписала свою скаргу це не є доказом подивіться відкати з моєї сторони і з її, те що вона пише що я її без причини ображаю, і ще мій останній відкат займає 5гб і в ютубі він відтворюється тільки із звуком,можу показати відео і гс дс, моя думка що хай посилить в бані подумає над своєю поведінкою

Хикару Верчетті

Шановний гравець
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
60
Реакції
36
Бали
23
Прошу зауважити що цей гравець ще весною кидав на мене скаргу за образу в тому випадку вона вивела мене на емоції за що я отримав бан на 3 дні , в цьому випадку не вийшло спровокувати мене щоб я сказав щось таке за що б отримав бан саме за не хороші слова можете подивитися навпряму я її не оскав не посилав на... , те що вона гарно розписала свою скаргу це не є доказом подивіться відкати з моєї сторони і з її, те що вона пише що я її без причини ображаю, і ще мій останній відкат займає 5гб і в ютубі він відтворюється тільки із звуком,можу показати відео і гс дс, моя думка що хай посилить в бані подумає над своєю поведінкою
А те що ти катаєшся з омегою на тулево і нас зливаєш то це також нічого так?))) Якщо в нас зними війна то ти теж міг не кататися, а не в той момент коли ми тулимось ти ведеш фрапс і зливаєш нас за 7 днів

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
Тебе ніхто не провокував. В мене є повні відкати, я можу їх надати. Взагалі я з тобою не спілкувалась з того моменту. Ти вирішив встрягти у війну. І ти завжди підїзжав перший. Тоді в тебе був відкат, але ти не завантажував, бо з могу боку - провокацій не було. Хоча тоді погрожував, що викладеш. І до того ж навіть в тебе на відкатах видно, що ти цілишся на людей під час перестрілки, і в такому випадку ми можемо відрити вогонь по тобі. Банально важко зрозуміти хто стріляє, а ти цілишся під час цього

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
І до того ж, в тебе часто теж початок обрізаний, ти банально стріляєш - і тікаєш наче не при справах. Тулиш по соклану - а потім вигружаєш ДМ, хоча це не дм

Петро Олівець

Адміністратор | Слідкуючий нефо.| Північна Україна
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
39
Бали
63
Вітаю, перевіривши скаргу R-266 яку надали ви а саме в першому фрагменті від 06.09
Та з наданою інформацією з приводу ситуації
і наданням обрізаних провокаційних моментів в інших фрагментах ваших доказів з боку вас та ваших сокланівців.
та перевіривши деякі ситуації в більш детальніших фіксаціях в скарзі R - 267
Дійшов висновку в якому що ви відредагували ваші докази щоб гравці які також порушували залишились без покарань
Оскільки правилами UG по пункту 7.7 Встановлено Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо) А саме монтаж доказів

Приємної гри не порушуйте правил.
Очікуйте рішення ГА

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи встановлений факт обману, а також те що, ви не визнали свою провину, рішення щодо блокування залишається в силі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі