Розглянуто Оскарження для: ГА Віктора Миколайовича ,і вищого руководства!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
224
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Оногі
  2. Особистий нікнейм: Амір Алієв
  3. Суть скарги: Подав скаргу на гравця , де Адміністратор Дмитро Оногі видав мені на клан порушення , я подав скаргу на адміністратора, щоб вирішили запитання це, але й там сказали що я не правий , тому надаю повний обсяг відео з тайм кодом початку і кінця відео де у мене йшла запись відео+запис і неоф трансляції, де саме я Амір Алієв взяв з квадріка лохину і побіжав на ЦР її продавати ,а не забіг просто в ЗЗ ,зустрівши при цьому мимо пробігаючю людину,яка відкрила вогонь коли я був в ЗЗ,урон там ні каплі не пройшов,і я міг бігти хоч по колу ,хоч зупинитися я живий би остався як і був в тій смузі дороги бігати далі-ролі б не змінило!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1). https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Неправильне-покарання-що-затратило-ще-й-мій-час.316781/#post-1278794

2). https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Неправильне-покарання-що-затратило-ще-й-мій-час.316781/#post-1279440

3).
    тайм код: початок мойого руху до ЗЗ зони на ЦР (7:39:18 -10:56:21) і вже як був на ЦР продавав лохину ( 7:40:50 - 10:56:21)
  5. Дата походження:14.08.25

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально переглянувши всю ситуацію , виношу вердикт :
ваше покарання вважається анульованим, оскільки було встановлено що ви вже перебували у зеленій зоні коли по вам відкрили вогонь, також додатково видно що урон по вам не проходить, тобто ви вже були в зеленій зоні на момент стрілянини , вам буде надано компенсацію у розмірі 200 000 грн.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі