Відмовлено Оскарження для ГА//ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
1.Нікнейм адміністратора: -.
2.Особистий нікнейм: Вова Гапанович
3.Суть скарги:
Шановний пане Галицький!

Звертаюся до вас із проханням про перегляд рішення щодо мого перебування у ЧС лідерів. Хочу відверто визнати свої помилки в минулому та усвідомлюю, що моя поведінка була неприйнятною. Однак я дійсно змінився, і це можуть підтвердити люди, які зараз працюють зі мною у колективі СБУ. Я докладаю максимум зусиль для покращення ігрового процесу на сервері, зокрема займаюся організацією спецоперацій, відкриттям кримінальних справ і вдосконаленням функціоналу СБУ.

Я розумію вашу позицію і вашу зайнятість, але сподіваюся, що ви також зрозумієте мене як клієнта вашого продукту. Мені дуже важливо отримати можливість пояснити свою ситуацію особисто вам, як лідеру, який не тільки керує, а й допомагає гравцям з вирішенням їх питань.

Я справді працюю над покращенням РП процесу на нашому сервері й дуже хочу мати можливість продовжити це на більш високому рівні, зокрема обійняти посаду полковника для виконання певних завдань. Це не лише можливість для мене продовжувати вносити зміни, але й доказ самому собі та іншим, що люди здатні змінюватися на краще.

Сподіваюся на вашу людяність і готовність до розмови. Я відкритий для бесіди, щоб разом знайти вирішення цього питання. Щиро вдячний за ваш час і розуміння.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - Докази роботи
5.Дата походження: 21.10.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На цей момент змушений відмовити у даному проханні.
Схиляючись на вашу активність до цього.
Працюйте в цьому напрямку та спробуйте оскаржити пізніше.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі