Розглянуто Оскарження для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
221
Реакції
94
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Анна Соколовська
  2. Особистий нікнейм: Влад Одінс
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація Ukraine GTA, Хотів би подати офіційне оскарження щодо накладеного на мене блокування. Перше блокування було застосоване через висловлювання, які були сприйняті як образливі щодо адміністрації. Я визнаю свою помилку та розумію, що порушив правила спільноти. Зі свого боку, готовий вибачитися за некоректні висловлювання та запевнити, що надалі стримуватиму комунікацію в межах правил та поваги до адміністрації. Друге блокування було накладене за обхід попереднього блокування. Однак хочу пояснити, що ця дія була вимушеною: я мав повернути кошти особі, в якої їх позичав, і для цього скористався іншим акаунтом. При цьому не мав наміру грати чи продовжувати взаємодію в межах проєкту, щоб не порушувати його правил. Прошу вас розглянути мою ситуацію та, якщо можливо, переглянути рішення щодо блокування. Я повністю визнаю свої помилки, готовий дотримуватися правил спільноти та запевняю, що подібні інциденти не повторяться.Сподіваюся на ваше розуміння та справедливий розгляд моєї апеляції.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 28.04.2025
    IMG_20250428_002413_197.jpg

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,084
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Блокування на основному акаунті
Влад Одінс [147698] буде скорочене до трьох днів, при повторному порушені буде виданий більший термін покарання без змоги амністії
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі